Deletedmom413 HamzaninAnesi Ihlamur verebilirsin Nane verebilirsin Pekmez verebilirsin Bol su ve bol emzirme Yaptigin seyleri sende içmelisin Gögsünü yaglayarak masaj yapabilirsin
08oyku07 HamzaninAnesi çam kozalağı pekmezi gerçekten çok iyi geliyor. Benimde kızımda yoğun bir öksürük var. Özellikle sabahları oluyor yarım çay kaşığı veriyorum geçiyor. (bana teyzem kendisi yapıp vermişti ve çoğu kişiden işe yaradığını duydum) günde 3 kez veriyorum.
Seymanr HamzaninAnesi elma cayi iyi i geliyor ama cok kucukms bebis genede yap sende ıkı uc cay kasıg ver gerisini sen ic seker katma
Hacerrb HamzaninAnesi bize doktorumuz prospan surup verdi %100 bitkisel ve şarmaşık yapraklarından yapılan. Bir sorun doktorunuza sizde
HamzaninAnesi 08oyku07 üzüm pekmezi var şuan evde içine biraz su katıp verebilirim daha küçük değilmi pekmez için üç aylık
20192016 HamzaninAnesi erken degilmi bunlar için 3gundur bizde aynıyız bizde 1gun sonra 3u bitircex ben bunları kendim içiyorum suttenngecsin diye Zeytin yağını ısıtıp göğsünü sirtini yagladim bide pamuğa yağ döküp üstüne az bisey karabiber ekip göğsüne koydum yalnız karabiber çok çok az bisey ekip alerji yapcakmi deneyin koyunca 1 2saat gözlemleyin ben öyle yaptim
08oyku07 HamzaninAnesi evet gerçekten pekmez için küçük 😔 ama ıhlamur dan hiç bişey olmaz bende veriyorum 3 4 çay kaşığı verebilirsin ılık bir şekilde rahatlar en azından belki ıhlamurun içine çok çok az koyabilirsin pekmez
Deletedmom413 HamzaninAnesi Ben dogdugundan beri pekmez tattiriyorum Suda veriyorum tabi Ihlamuru da balgamli oksurugumuzde ictik kizimla ve ise yaradi Kizima cok degil biraz icirdm kendim daha cok ictim
Deletedmom413 Hacerrb Insallah gecmis olsun Bide oksuruk tuttugunda yan cevirip sirtina vurun hafif hafif balgam varsa cikarabiliyolar Kusarak yada ögürürken HamzaninAnesi
20192016 Deletedmom413 dediğim gibi az bisey pamuğa koyup bakın zaten alerji yapcak olursa hemen belli ediyo ki kokusu da zaten yağlı pamukta olduğu için yok balgam atmada öksürükte birebir karabiber 3kardesiz annem ucumuzude böyle büyüttü aklınızda olsun bronşite birebir geliyo benim oğlum bugün 3aylik az bibkontrolle denedim bisey olmayınca uyguladim
Deletedmom413 Hacerrb Normalde balgam atma becerileri olmadigi icin kusarken cikabiliyormuş Bi kez öksururken denk geldi Bi kezde kusarken cikardi Sonra rahatladi sanki genzi acildi gibi
Hacerrb Deletedmom413 bizimde genizden hırıltı geliyor inşallah hemencik geçer çok üzülüyorum cızırtı gibi burnu bugün