AyseSultan97_ ikisi de bosch kullanıyorum. Çamaşır makinem serie4, kurutma serie6. Çamaşır makinem 10 kg leke çıkarıcı ozellikte, leke türleri var 4 tane kan makyaj vs gibi ama çok kullanmadım, kullandigimda da vaav bir etki görmedim açıkçası. Genel olarak memnunum bu arada, gayet normal beklentiyi karşılıyor bence. Çoğu makineye göre de bence sessiz çalışıyor diyebilirim. Kurutma makinem 8 kg, ki bence kurutma makinesi ile Çamaşır makinesi ya eşit olucak ya da kurutma daha fazla kiloda olucak ben böyle bir aptallık yaptım maalesef 😁 Ondan da memnunum, Bosch kurutmalar gidere bağlanmıyor bildiğim kadarıyla. Benim zaten yerim de müsait değildi, hazinesini boşaltıyorum her kurutma sonrası. Kilo farkına rağmen dolu dolu yıkadım bir makine çamaşırı gayet rahat kurutuyor bu arada. Tabi kalın battaniye vs atamıyorum çünkü donduremiyor. Direkt çıktığı gibi katlarsam çok iyi, hatta bazen eşimin gömleklerini direkt gömlek kurutmada kurutup ütü yapmadan giydiriyorym o kadar iyi ama beklerse durum vahim 😁 Program bittikten sonra da belirli bir süre ara ara döndürüyor çamaşırlar kirismasin diye. Genel olarak ikisinden de memnunum, ama yerim müsait olsa ben gidere bağlanan bir kurutma makinesini tercih ederdim çünkü her seferinde o suyu boşaltmak insana zor geliyor. Bir de ben alirken soyle duymuştum boschun yedek parçaları arcelige göre daha pahaliymis, bir arıza suanluk yaşamadık tüm beyaz eşyalarım bosch ankastre profilo ki aynı gruplar ondan da memnunum 😁 Yani Genel olarak memnunum, ama arçelik kullanan tanıdıklarım da gayet memnun