Angels Hazalinannesi canm ben memnunun kaldım kilo aldıriyo ve tokta tutuyo ben 1 sene devamli kullandm simdi geceleri 1 ögün mama veriyorum diger ögünler süt yemek seklinde yapıyorm
ArasS535 Hazalinannesi ben ilk aptamil kullandım hiç kilo almadı sma geçtim hiç doymuyor du en son hip aldm memnundum suan da son olarak bebelac kullanıyorum oğlum hem doyuyor hemde kilo aliyor
Esmaakts Hazalinannesi evet canim biz doğdundan beri kullaniyoruz ama gold olani memnunuz kiloda aldiriyor hazmıda kolay 😊
Esra27 Bnde memnunum oglumuda bebelacla buyuttum kizimada kullaniyorm 2aylik suan kilo alimi iyi dha bgun kontrolu vardi 800 gram almis emziriyorum da ama sutum cok az genelde mama yiyo
Burcu_uu Bende bebelac gold kullaniyorum hem doyuyor hemde aylik en az 1 kg aliyor ve kabiz olmuyor suan memnunum degistirmeyi de dusunmuyorum
Prensessannesi Cagri marketlerde 500gram bebelac aldiginizda waikikiden 20 tl hediye ceki veriyor bilginiz olsun hanimlar https://i.hizliresim.com/dMzqEX.png
kokusudalin Hazalinannesi bende cok memnunum reflumuz var bebelac gold ar kullanıyoruz. Diger mamalari denedik bunda memnun kaldık
Aliarass Hangisi iyi kızlar bebelC mi bebelac gold mu iyi kilo aldırıyor bende yeni başlamak istiyorum
nurtencev çok iyi bir mama çevremde çok fazla kullanan var hepsi de memnun özellikle gold olanı fermente olduğu için çok daha iyi
Aliarass Esmaakts bende bugün başladım ins kilo alımı iyi gider çünkü 3 aydir kilo alımı durdu almıyor çok hareketli nerdeyse yerinde hiç durmuyor 10 aylık olacağız insallah 3 numarasını aldırdım günde kaç kere kullanmam gerekiyor emziriyorum ama çık emmiyor