Busraveikizler Kızlar en çok oynadığınız faydalı gelişimine katkılı oyuncaklar neler iyi ki almışım dediğiniz
cokbilmismom Busraveikizler benimki daha 7,5 aylık fisher price eğitici kopekcik çok seviyor 😍 fisher price oyuncaklarının geneli çok çok güzel
lucifermorningstar Busraveikizler Çok sevdiği diyebileceğim hiç bir oyuncağı yok. Halbuki o kadar özenerek ve seçerek çok güzel oyuncaklar aldım yüzlerine bakmıyor.. 11 aylık benimle beraber oyun oynamayı seviyor öyle yapıyoruz :)
Cadisilae Busraveikizler 1 yaş kitabı YKY yayınlarının ve indigo çocuğun çiftlik ve okyanus kitabı. Parmağını yuvarlama geçirerek açıypr alttan başka hayvanlar çıkıyor. Benim kızım en çok kitap seviyor 14 aylık 9 aylıktan beri kullanıyoruz severek baktığı sıkılmadığı tek şey bunlar. Peluş hayvanlarını uyutmayı seviyor bi de ☺ ben uyutuyorum o hepsini yatağa diziyor. Kitap sevdirin derim ben konuşmasına da çok katkısı oluyor çocuğun sürekli o kitabı ona anlattığınız için dil gelişimine katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Hikaye kitaplarını yırtıp atabilir ince olduğu için ben 2 yaşı bekleyeceğim onun için kızım çok hareketli ve baya bi hikaye kitabı yırttı. İlk etkinlik şetim yükselen zeka kitabını da çok seviyor
rabiab Bul tak küpler , öğrenme kulesi genelde kule vs yapınca bozmayı yıkmayı seviyor, fişher price konuşan telefonunda seviyor. Aslında onunla birlikte oynarsak çoğuyla vakit geçirir.