Mrvshn Kızlar selam. Doktor bana bebeği 3 saatte bi emzir dedi reflü olduğu için. Gece çok yemesi reflüyü artırır dedi. Sizler nasıl besliyosunuz ? Gece kaç kere emiyo ? Gündüz kaç saatte bi emziriyosunuz ?
Kaganpasa20 Mrvshn reflu belirtileri nedir acaba ?? Bi de piyasada reflu yataklri var o işe yarar mi acaba
inismona Mrvshn gündüz 2 saate bir acıktım diye yaygara koparıyor zaten 🤣 gece de saat 3 gibi istiyor bir, bir de zaten sabah 5-6 arası gaz sancısıyla uyandığımız için o zaman istiyor. Sonra yine 2-2,5 saate bir genelde
Mrvemom Mrvshn bizdede var reflü, en son tıkandı nefes alamadı gazla birlikte kusamadıda nefesi kesilmişti🤦♀️ Hatırlamak bile istemiyorum kostuk doktora reflü dedi ilaç verdi hafifledi biraz reflü yatagında yatırıyorum ama bi süre gidermiş böyle insallah cabuk geçer🤲🏻
Mrvshn [bilinmeyen] bize de yemeği sindirmesi için 3 saatte bi emzir dedi. Gece kaç kere yediriyosun peki ?
Mrvshn [bilinmeyen] geçse biran önce ya. Bizimki saat başı istemiyo çok şükür. 2 saatte bi yedirirdim hep. Doktor 3 saat diyince öyle emziriyorum artık. Ağlayınca emziriyorum ama genelde 2.5 saatte emmek istiyo.
Mrvshn [bilinmeyen] ilaç kullanıyo musun peki ? Bizde kusma yok. Çok nadir kusuyo oda eğer çok yediyse. O yüzden zorlamıyorum 7-8 dk emiyo zaten. Umarım geçer bu günler
Mrvshn [bilinmeyen] gece rahatsız olmuyo mu 2-3 kere yedirdiğinde. Bizimki uyumuyo bikaç kere yediği zaman. Reflüsü rahatsız ediyo dedi doktor. Kendiside uyanmıyo zaten 3 gibi kalkıp yiyip geri yatıyo.
Mrvshn Kaganpasa20 bizde çok hırıltı vardı o yüzden doktora gittiğimizde reflü dendi. Fışkırtarak kusma en büyük belirtisiymiş. Biz kullanıyoruz reflü yatağı memnunum rahat ediyo oğlum onda.
Mrvshn [bilinmeyen] gerçekten mi doğduğundan beri reflüsü mü var bebişin ? Ne zaman düzeliyo peki ya. Bizede 1 ay önce dedi işte. Bende diyorum 1 ay oldu düzeliyo ama demek geçmiyo ya.
Mrvshn [bilinmeyen] çok fazla hırıltısı vardı. Aşırı bi kusması da yoktu. Günde 1 kere ya kusar ya kusmaz. Bizde gavıscon toz kullanıyoruz şuanlık.
bebegimomer Mrvshn hırıltı göğsünden mi geliyordu yoksa burnundan mi? Bir de günün her saatinde hırıltı devam mı ediyordu yoksa belli bor bölümünde mi?
Mrvshn inismona bizimde öyleydi 2 saatte bi emmek isterdi ama şimdi öyle değil kendiside alıştı 3 saatte emmeye 😃
inismona [bilinmeyen] ya ben naparsam yapayım kusuyor. Gazını alırken kusuyor. Çocuk uyurken ağzına içerik geliyor. Uyumasa omzumda olsa yine geliyor. Eğimli pozisyonda geliyor,dikte geliyor,yatayda geliyor. benim çocuğuma hemen yatırma önerisi hiç fayda etmedi 😖
Mrvshn bebegimomer göğüsten gelmiyodu burundandı. Biz tıkandı sandık grip oluyo diye getirdik doktora. Sürekli hırıltısı vardı. Gece gündüz hırlıyodu.
bebegimomer Mrvshn Hmm. Benim bebegimde de geceleri ara ara ve sabah uyanacağı vakitlerde hırıltı ve onunla beraber kusma oluyor da ben de şüphendim bi an bizde de reflu var mıdır diye. 🤔