Umudum Kızlar oğlumu nisanda 2 yaşında olcak tuvalet eğitimi başladım bugün 3 gün ama çok zorlanıyorum 😔sizce neler yapmalıyım siz nasıl alıştırdınız önerileriniz nedir?
2prenss_annesieliff_ Umudum mrhaba bnm oglumda 4 nisan da 2 yasina girecek bnde istiyorum tuvalete alistirmak kakasini yaptiginda soyluyor ama kucuk diyorum vazgeciyorym tekrardan
Twinkle Umudum nasıl devam ediyorsunuz Peki. Gece uyandırıyor musunuz? Açıkcası ben de başlamak istiyorum, ama havalar soğuk altını açık bırakıcam falan biraz daha havalar ısınsın diye bekliyorum.
Angels Umudum mrba canm ögretirken bezi hic takmicaksın o zman zor oluyo ben alez almstım tek kisilik yıkanabilir yatagına taktım ogretesiye kadar geceleri 3 4 gün yaptı alst sonra tabi bazi cocuklar biraz gec ögreniyo
Umudum 2prenss_annesieliff_ çok zorlanıyoruz ama artk bir kere başladık ben de beze dönmek istemiyorum
Umudum Twinkle Daha hiç uyundırmadım 2 3 gibi bakıyorum alıştırma kilotuyla yatırıyorum ıslak değiştiriyorum sonra sabah 10 bucukta kalkıyor hiç yapmamş olarak
Umudum Angels merhaba canım aynen bende alez aldım pazartesi başladım daha hiç bez takmadım bir gece uyuturken alştrma kilodu giydiriyorum
Angels Umudum hic bez takma yoksa yeniden alşır beze gece 2 3 gün yaptı benim buyuk oglum sonra alştı