fedeye Bebeğim 2aylık olmak üzere ama hala bebek arabası seçemedim joie chrome, prego venüs, bagi easyfold, maxicosi leona2 kullanan var mı ya da sizin öneriniz nedir
cokbilmismom fedeye bende joie Chrome var yeni doğandan itibaren kullandım pusetli olarak ilk 6ay çokta memnun kaldım bebek çok konforluydu sürüsü vs çok güzeldi kaldırımlardan çok rahat geçiyorum yüksek olduğu için. Şimdi bebeğim oturmaya başladı normal oturma ünitesini taktım ama şimdi çok çok zor oluyor arabaya kaldırıp indirmesi. Taşıması zaten imkansız asansör olmayan bir apartmanda onunla gitmem mesela taşımayamam çünkü çok ağır. O yüzden ben yaza doğru kabin boy hafif tek elle açılıp kapanan bir araba alacağım. Ama pusetle kullanırken çok rahat edersin bu arabayı
mnkanne1 fedeye alıcaksanız kesinlikle kabin boylardan alın ben heves edip travel sistem aldım ama pişmanım keşke kabin boy alsaydım diye pusette hafif oluyor taşıması ama diğerine geçince zor oluyor ayrıca arabanız küçükse hiçbir yere sığmıyor
kurabiyevarsimitvar fedeye joie baston modeli var ben de çok memnunum ama kabin boy da çok güzel baston ince uzun olduğu için bazen sıkıntı oluyor kabin kapanınca kare gibi oluyor daha iyi travel çok yorucu
asli08 Ben joie xl travel muze aldim bebek arabasının üstüne puset takılıyor kapatması falan kolay oluyor tek basima çıkarıp kapatıyorum memnunum
hilalakin1806 fedeye graco kullanıyorum.Benim kullandığım çok hafif açılış ve kapatması da oldukça rahat
hilalakin1806 fedeye eezofold pusetsiz ama benimki E bebekten almıştım isterseniz sizde bir bakın bizzat gidip görmeniz de iyi olacaktır
Leylus fedeye bagi neo 2 inanılmaz rahat kesinlikle tavsiye ederim keşke ilk oglumdada alsaydım rahat etseydim dediğim bir ürün
Adenkom Bagi easyfold2 kullanıyorum iyi ki iyi ki onu almışım çok hafif, manevraları çok kolay bebeğim 2 yaşında ilk 6 ay puseti ile kullandık sonra normalini taktık aldığım en güzel ürün.
Adenkom fedeye yok sıkıntı olmuyor kademeleri var indirip kaldırılabiliyor ayak yeri, boyu kısa gelince bi kademe aşağı alırız ama şu an çok ihtiyaç duymuyoruz ayak yeriyle oynamaya düz yatar şekilde kullanıyoruz en baştan beri.
tbmmt fedeye bizde bugün aldık prego ve sunnybaby markalarına baktık zaten sunnbaby prego markasının yan ürünüymüş. Tercihimiz sunnybaby oldu çünkü çift yönlü olduğu için prego tek taraflı sürüş olduğu için tercih etmedik ikisi de güzel ürünler kapatması açması çok kolay tek elle kapanıp açılıyor
cokbilmismom Mammamiaa bende bunu kullanıyorum 6 ay çok rahattım ama kendi oturma ünitesi takinca araba çok zor bir hal aldı ya arabaya kaldırmak koymak iskence hep yanında biri olmalı cok ağır çünkü. Eve geldiğimde kapatıp kenara dayamak bile iskence. Bide asansörsüz hic mekana gidemiyorum çünkü arabayı taşımak aşırı zor geliyor bize. Bahara dogru kabin boy almaya karar verdim ben 😂