Smilebaby_ Selamün aleyküm kızlar;eşimin arkadasi ve eşi yemehe gelecekler ilk defa tanisacagim bende ne yemek yapmalıyım tatlısı çorbası yemeği falan ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
50krsvertirreekk Smilebaby_ Mercimek çorbası Tavuk-patates veya karnıyarık Pilav Cacık Salata Revani-ıslak kek
bbtuba Smilebaby_ Kıbrıs tatlısi çok severim bence tadı güzel seni de çok yormaz :) yemeklerden de zeytinyağlı sarma diyim gerisini burda bekleyelim :)
bbtuba Smilebaby_ 1 yaşında saat başı uyanması bence aç olduğu için değildir ya diş cikartiyordur ya ortam fazla sıcak ya da soğuktur ya da nem dengesi iyi değildir. Vardır yani Bi sıkıntı
Eylul301023 Smilebaby_ mercimek çorbası Et kavurma Patates kızartması veya püre Pilav Ispanaklı börek Salata Ağlayan pasta
gldvr Smilebaby_ bence tatlı olarak youtube da happyfoods un magnoliasını yapabilirsin çok güzel olur 3 misafirime fln o tatlıyı yapmıştım
Smilebaby_ bbtuba aslında güzel bir ana yemek istiyorum birazcık sarma falan yanına koyabilirim diye düşünüyorum ☺️ tatlı olarak güzel bir düşünce 😊 teşekkür ederim sağolun
bbtuba Smilebaby_ ana yemek karniyarik yada hünkar beğendi yap yanına da pirinç pilavi yap sarma salata gibi şeyleri de yanına koyarsın zengin olur sofra :) rica ederim şimdiden kolay gelsin 💐🌼
etuerk Smilebaby_ benimde misafirim gelecek şöyle bir liste yaptım Çeşminigar çorbası Pilav Hasanpaşa köfte Yoğurlu kırmızı pancar mezesi Mantar kavurması mezesi Salata Hafif olması için kasede mandalinalı puding
relaxanne Smilebaby_ Orman kebabı Pirinç pilavı Yoğurtlu Mor lahana salatası Yaprak Sarması Üzümlü elmalı pasta (youtube da tarifi var çok şık görünümlü ama çook kolay tam misafire göre) elmalı üzümlü kek yazın üstü soslu olan
zlyym @Smilebaby_ Mercimek çorbası Hünkar beğendi püre pilav Ortaya sarma ispanakli börek havuç tarator Şekerpare
Kbrbydk Smilebaby_ mercimek çorbası, Hünkâr beğendi, sade pirinç pilavı, şekerpare Tavuk suyu çorbası, islim kebabı, şehriyeli pirinç pilavı, revani Yanlarına havuç kabak tarator, zeytinyağlı fasulye yada barbunya olabilir.
havuclutart Kbrbydk merhaba havuç kabak taratoru nasıl yapıyorsunuz herkesin damak zevkine uyar mı sürekli görüyorum instada felan yapmadım da yemedim de püf noktaları var mı
Kbrbydk havuclutart önce yağda biraz sarımsakları kavuruyoruz sonra havuçları kavurun. Sonra biraz ölünce havuçlar kabakları ekleyin. İyice yumuşayınca ocaktan alın. Soğumaya bırakın sonra ister sade yoğurtlu isterseniz yoğurt mayonezli yapın ben çok beğeniyorum sadece havuç taratordan daha lezzetli oluyor
gldvr Smilebaby_ yemek olarak da Fırında tavuk baget ve aynı zamanda firinda baharatlı patates yanına garnitürlü pirinç pilavı mercimek çorbası ortaya koymak için de kuru patlıcan dolması yaprak sarma salata mercimek köftesi ya da çiğköfte fln düşünebilirsin bunlardan uygun gördüklerini yaparsın