Gulsahhhgms Selam kızlar bebeğime ilk kez tahin yedirdim boynu göz altı isilik oldu kabardı yüzü kızardı elindede vardı hafif sonra gün içinde takip ettim geçti alerji testine götürücemde, normal çocuk doktorlarımı yapıyor bide nasıl yapılıyo test bilen varmı
mysozclk Gulsahhhgms susam alerji olabilir cocuk doktoruna gıdın onlar Yeşil alan açıyorlar alerji ıcın
_YanakReisinAnnesii Gulsahhhgms susama karşı bir hassasiyeti olabilir. Alerji testini ilgili hekim yani çocuk alerji doktoru yapar. Bahsettiğim bölüme de girmek isterseniz çocuk doktorunun ekran açması gerek yoksa randevu alamazsınız yan da olduğu için. Bahsettiğim şey devlet hastaneleri için, özele gidecekseniz direkt randevu alıp gidebilirsiniz. Doktorunuz gerekli testleri yapar zaten gerek görürse.
Gulsahhhgms mysozclk farklı birşeyede alerjisi varsa çıkarmı acaba sadece susam gibimi bakıyolar acaba
Deniztalha Gulsahhhgms ince çocuk hekimine gideceksin yeşil alan açar sonra deri testi yapılır gerekirse kan da bakar muhtemel susam alerjisi olabilir ama testte net cikar
yasmin525_ Teste götürdünüz mü Merak ettim bende bu ayın 27sine randevu aldım ama testi nasıl yapacaklarını bilmiyorum bebeğimin canı acır mı acısız bir test mi neye alerjisi olduğunu bilmiyorum çünkü sürekli bir kaşıntı var o yüzden takibini yapamıyorum