hira0502 Kızlar bebeğim 22 aylık bizimle beraber yediğimiz şeyleri yer. Ama ona özel birşeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor. Mesela bugün çok erken yedik biz tokuz ama o açıkmıştır hep aynı şeyleridw yedirmek istemiyorum
ayseee_ hira0502 Instagrama ek gıda tarifleri olan bir çok sayfa var baya öneri var oradan bakabilirsiniz
hira0502 Yani anlamıyorum gerçekten konu kaynana elti görümce yada koca mi olması lazım insanların zahmet edipte posta girmesi için. Ne zaman çocukla ilgili birşey yazsam kimse yok. Platform dedikodu kazanına dönmüş maksadını aşıyor
peraninnannesi hira0502 nefis yemek tarifleri uygulaması var oraya bebek tarifleri yazarsanız çıkıyor :) ben pankek yaptım bugün mesela 8 aylık bebeğim
hira0502 Millet sırf dedikodu konularını konuşup post okumaya giriyor bence buraya. Ha onlarda konuşulsun ama öncelik çocuklarla ilgili olması gerekmiyor mu
hira0502 peraninnannesi baktım onun uygulaması var ama daha çok püre tarzı şeyler var benim bebeğim 22 aylık akşam yemeklerini bizimle yiyor ama öğlen ve aralarda ne yapacağımı şaşırıyorum aklıma hiçbir şey gelmiyor