ebrulinaa Kızlar selam benim kızım 6 aylık ama dönmüyor , kafasını uzatıyor uzanıyor ileriye ama sıkılıyor tekrar sırt üstü yatıyor sizin bebekleriniz kaçıncı ayda döndü, beya dönmeden emekleyen oldu mu?
tugba825_ ebrulinaa kızım 4 buçuk aylıkken döndü yüz üstü durmayı hiç sevmez döndüğünde de hep ağlar o yüzden pek dönmez ben destek olarak döndürüyodum ilgi duyduğu birşeye uzanıyodu öyle öyle döndü sizde biraz egzersiz yaptırın dönücektir. Doktorlar dönmeyi gelişim aşaması olarak sayiyo ama emeklemek gelişim aşaması sayılmıyo yani her bebek döner ama her bebek emeklemeyebilir
patateskizartmasi ebrulinaa bence akışına bırakın gitsin. Çünkü keyifleri neyi istiyorsa onu yapıyorlar😂
mero_81 ebrulinaa 5 aylık düzeltilmiş ayı 3 aylıkken dönmeye başladı 4. Ayında fır fırdı hareketliydi ama kızım şuan 8 aylık olcak hala öyle birazda yapısal birşey bence
ebrulinaa tugba825_ şuan da öyle hep ben destek veriyorum ama sevmiyor beklemem gerekiyor sanırım biraz akışına bırakmalıyım ☺️
ebrulinaa Ebrarinannesi_ oyuncak koyuyorum uzanması için farklı ne olabilir sizce ? Ne yaptırabilirim başka
tugba825_ ebrulinaa sen egzersizlere devam et bı bakmışsın yarın dönüyo bebekler bi anda yapıyorlar herşeyi
Ebrarinannesi_ ebrulinaa ellerini bacaklarını yutup yatağın üzerinde veya yerde bi sağa bi sola doğru döndürebilirsiniz youtube dan bakın bebek dönmesi için egzersizler çıkar
eymenesra ebrulinaa benimki de dönüyor yüz üstünden sırt üstüne çok nadir döndüğünü gördüm genelde ağlıyor yüz üstüne gelince yedi aylık olucak yani niye yuvarlanmıyor bu bebek ya
Momgokce ebrulinaa döndü mü bebeğiniz acaba benim kzımda 7 aya te ek daha dönmedi yarım kalıyor sürekli sağa sola