zarifbirhanim cocomelon33 biraz kayma yapıyor, halı gibi değilde kilim gibi hafif sert. Altına küçük bir parça streç film serince kaymıyor ama
zarifbirhanim cocomelon33 Açık renk kullanımı daha kolay geliyor. Koyu renkler bir süre sonra kirli görünüyor gibi geliyor
crybaby zarifbirhanim adlında halı güzel ama rengi olmamış bence boğmuş biraz daha açık renk olabilir
zarifbirhanim mysozclk Haklısınız olabilir bryaz eşyalarda gri tonu zaten. Bunuda oturma odasına sererim
dygefe Kalsın bence çok güzel 🤌benim de sepetimde grisi ekli alcam da bu ay çok harcama yaptım erteliyorum 😄
Mikoiledikonunannesi zarifbirhanim yaa yolunda gitmeyen biseyler var çok küçük diye mi acaba . Çünkü dolablarla aynı renkte olmuş siritmamis da
zarifbirhanim Mikoiledikonunannesi Aslında küçük değil, diğer taraftan ada döndüğü için tam oturdu. Masanın altına da alacaktım ama benim de gözüme sanki bi şeyler olmamıs gibi geldiği için sorayım dedim. Sanırım renk güzel ama fazla aynı renk boğdu
zarifbirhanim anneann Haklısınız herkes aynı yorumu yapmıs. Modeli ve rengi çok beğeniyorum ama fazla boğdu sanırım bu renk
kurabiyevarsimitvar zarifbirhanim renk çok güzel ama sanki çok ayrıntılı gibi. Modeli daha sade olabilir. (Biraz rengi açıkta olabilir)