Burcuzeynepp 1.5 aylık kızımın ağlama krizlerinden sonra bir sürü dr a danıştık hepsi gaz diyip yolladılar son gittiğimiz dr reflü dedi. Bu konuda tecrübeli yada yaşayan varsa siz naptınız?
Hvvhzl Burcuzeynepp her beslenmeden sonra gazını mutlaka çıkarın. Beslenirken başını yukarıda tutmaya özen gösterin. Yatırırken de yüksekte ve yan yatırmaya dikkat edin.gaviscon toz ilaçlar var ama 3 aydan önce azalmıyor bu reflü
Mrvshn Burcuzeynepp aynı başlığı açmışım az önce. Görmedim bu postu. Kızlar kaç saatte bi yediriyosunuz bebişleri ? Gece kaç kere yediriyosunuz ?
Mrvshn [bilinmeyen] benim bebeğimde ortalama 3 saatte bi emmek istiyo. Bazen 2.5 saat filan. Gece de 1 defa emiyo. Bazen 2. 1 aydır reflümüz var işte azalıyo gibi bizimkide. Şuan 4 ay 25 günlüğüz.
Mrvshn [bilinmeyen] oğlum zaten başından beri gündüz uyumayıp gece uyuyanlardandı. Gece kendi uyanıyo zaten yemek için. Ekstra ben kaldırmıyorum. Sabah 6.30 gibi uyanır zaten. Bide kalkınca hemen yer. Gece de 3 gibi kalkıyo zaten. Kusması yok çok şükür