melodimotherr bbkmgg bizimde değerleri düşük çıktı sağ tam ama sol 56 cift bez tak dedi doktor yarın kontrolü var bakalım inşallah düzelmiştir
ertug57 bbkmgg bizde ayni sekilde cift bezliyiz persembe kontrolu var tekrar ne diyecekler merak ediyoruz insallah duzelmistir
arasbek Bizşmde oturmsmoş ama bana bez tak falan demedi 1 ay sonra tekrar gel dedi cuma günü tekrar gideceğiz inşallah oturmuştur
Ipekaslankus34 Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba benimde bebeğimde var ama gittiğim doktordan memnun kalmadım doktor arayışındayım
bbkmgg Ipekaslankus34 ben Beylikdüzü’ne gittim pek memnun kalmadım Büyükçekmece’ye gideceğim ordaki doktorlar iyi
berenduruu Benimde var çift bez fayda etmedi değerleri 58 . 60 olması gerekiyor Palvik bandaj vere takıyorum bebeğim çok huzursuz. Rabbim hiç bir bebeği bandaja muhtaç etmesin çok zorlanıyoruz gerekirse üç bez takın ben bilemedim siz yapın ama
arasbek Merhaba 3 aylığız sağ Alfa 59 sol 57 çıktı bandaj taktık bugün 3 ay takılacak bir ay sonra kontrol dediler acaba bi ay sonra değerler düzelince çıkartılıyor mu bilginiz var mı sizde nasıl oldu