etuerk zeydinannesiiii çok fena sinirli sürekli kendi istediği olsun istiyor olmazsa feryat figan gözyaşı ile ağlıyor keyfi iyiyse ondan mutlusu yok oyun oynar kendi takılır ama işte aklına bişey düşmesin
zeydinannesiiii etuerk aynıı aynı, yaa şu sıra o kadar zor bi bebek ki . Beni çok yoruyor. Acaba sadece benimki mi öyle diye merak ediyordum
etuerk zeydinannesiiii valla benim de sabrın kalmıyor bazen de işte bakıyorum bacak kadar boyu var bağırsam anlamaz kızsam anlamaz öyle la havle çekip duruyorum 😂
zeydinannesiiii etuerk aynen öyle, bazen yapma diyorum ama inadına yapıyor. Bu ara yere yatıp ağlamayaı öğrendi resmen öfke kusuyor
bayram08 Ay resmen her yazılanı yaşıyoruz azı dişler geliyor çok fenaa ağlıyor dakika başı elimden tutup bir yerlere götürmeye çalışıyor. İstediği olmayınca ağlamalar kafa vurmalar. Allah yardımcımız olsun a dostlarr..
Neak bayram08 Bugün aynı şeyleri yaşadım daha doğrusu beş gündür öyleyiz azı dişinin birisi patlamış gibi digeride patlamak üzere inş ben patlamadan patlarlar bide diş hastada ypyo beş gündür salya sümük huysuzluk iştahsızlık