ChatGPTanne_ 15 kg bagar + 8 kg kabin bagaj hakkınız haricinde kol çantasına her daim izin var. Bide bebeginz olduğu için bakımını yapmak adına bez, alt açma örtüsü gibi bakim eşyaları ve yedek kiyafet, eger kullanıyorsanız biberon ve emzik gibi eşyaların kullanımı için bakım cantasi alın yanınıza. Ben genellikle sırt çantası tercih ediyorum uçuşlarda, Hem kendi eşyaların hem de kizimin eşyaların içinde yer alıyor. Ucak ici çantalar kabin ustu bagajlara konuluyor. İniş ve kalkış sırasında kabin ustune koyup/koydurup (host&hosteslerden yardım isteyin ihtiyaç halinde) uçuş rotasında normale gelince çantanizi ayak altına alabilirsiniz, ihtiyaçlarınızi alabilmeniz icin.
Size tavsiyem bi de iniş ve kalkış sırasında eger emziriyorsaniz emzirin, emzik kullanıyorsanız emzik kullanın. Ozellikle iniş ve kalkış sırasında basınç değişikliğinden dolayı kulaklar ağrı oluşuyor ve bunu azaltmak için emzirmek en iyi yöntem.
Bebeginiz ağlar, huzursuzlanir. Siz sakin olun, bu cok normal. Eger siz de stresli olursanız bebeginiz daha cok bunu hisseder ve daha çok ağlar. Bebeginizle ilgilenin sakince, uyutun. Ama çevre ne der diye kendinizi strese sokmayın.