Leylaa_ Bir iş yeri açmak istiyorum. Dükkan bizim Yeri çok kol üstü değil yolun arka tarafına geliyor . Önünden yol geçiyor ama . Tuhafiye , özel gün için süsleme yapmak , bu iki şey geldi aklıma siz olsanız ne açardınız 700 bin sermaye
farelikoyunkavalcisi Leylaa_ sanırım organizasyon bu nişan kına filan işin arka planlar süslemeler çok iyi para var malum her şey şova dönüştü 🙈
Esinzhl Leylaa_ tuhafiye ama güzel güncel şeyler olacak içinde hem incik boncuk hobi malzemeleri boyalar kına malzemeleri vs mümkünse hepsinden. Organizasyonun modası geçer mi diye bir düşünürüm açıkçası. Biraz eğitimle özel gün fotoğrafçılığı da olabilir aslında
farelikoyunkavalcisi Leylaa_ iyi bir reklam ile gerçekten çok iş yapıyorlar ya benim hayalimde hep bir kitapçı açmak darısı bana inşallah💐
Leylaa_ Esinzhl aslında pilates salonu isterim ama ondan yana eğitim yok hoca vs olması lazım bilmiyorum olur m?
Leylaa_ hunilimomy geniş değil canım 30 m2 . Kesinlikle olabilirdi çocuk gelişimi ogretmeniyim isterdim aslında böyle bi şey
Deletedmom_216 hunilimomy arkadasa kesinlikle katiliyorum. Su aralar oyun evi mesela cok fazla tercih eidliyo ve cok secenek yok. Bence arkadasin dedgi gibi oyun evi olsa iyi olur. Yani sira bi tarafina da kafe tarzi masa felan koyarsiniz tarli icecek de satisi olursa o da iyi tutar bence. En azindan cocuklar parkta oynarken anneler de kahve tarli esliginde sohbet eder. Hatta mesela sakarya da bi yer ver oyun evi özel organizasyonda yaliyolar orda tabi orasi baya buyuk mesela dogum günü kutlamasi cok iyi oluyo boyle oyun evlerinde. Kutlamanin yanidna yicek seylerde olur. Kisir pogca borek tarzi pastayi siz yaptirirsaniz fiyata dahil olir yaltirmayio musteri yaptirirsa dahil etmessiniz Leylaa_
hunilimomy Leylaa_ o zaman organizasyon daha iyi olabilir yada butik cafeler oluyor böyle kahve falan küçük hoş eger ilginizi çeken bi alansa ya da etrafta yoksa küçük butik bi cafe olabilir
bittercikolata__ Leylaa_ özellikle düşünceniz çok güzel. Ama ben çalıştım bayan ve çocuk giyimde iyi para var çok ürün almayıp az az ve yeni ürünler alırsanız güzel satış olur🤗
Leylaa_ bittercikolata__ onun için sürekli şehir dışında bi yerle anlaşmak lazım değil mi İstanbul’da vs ürünler için . Dükkan cadde üstü olsa butik olabilir ama sitemin arka tarafına düşüyor
Asyaveannesi04 Leylaa_ çocuklar için oyun alanı oyun grubu açardım herhalde oturduğum semtte 15e yakın var ve hepsi işliyor, doğum günü içinde, oyun grubu içinde
tantuniayrangerisiyalan zubeydemny abla dolandırıcı mısın 1 saat önce katılmışsın her yerde bu link 😂