Fatma06-10 Her gün çişli kıyafetlerle uyanıyordu oğlum çok hareketli uyuyan bir çocuk üstelik bir aydır kilot beze geçtim bir gün bile sızdırmadı kupkuru uyanıyor bebeğim size de tavsiye ederim
Fatma06-10 Fatma06-10 keşke daha önce bilseydim hep uykusu bölündü oğlumun marka değiştirsemde sızıntı oldu hep şu anda pure baby külot bez kullanıyorum çok uygun Trendyol dan sipariş ettim
minikkusum33 Fatma06-10 butun markalri denedim büyük numara denedim kilot bez denedim ama hepsindede sızma oldu yazin daha cok su ictigi icin her sabah kafasina kadar islanmus uyaniyordu bende careyi aksamlari cok sıvı teketmesine izin vermeyerek buldum ama hala arada sizdiriyor
aslananne27 Fatma06-10 bizde de kilot bez sızdırdı gece paketi artık gündüz kullandım bitirmek ıcın yarısını arkadaşa verdim 😂😂kötü bi marka da almadım Pampers almama rağmen sızdırdı cırtlı bez hermzan daha kullanıslı
Fatma06-10 minikkusum33 sizin bebek kaç aylık benimki 14 aylık bende külot bez işe yaradı üzüldüm sizin adınıza
Fatma06-10 aslananne27 anladım benim oğlumda cırtlı bezde kullanmadığım marka kalmadı hep taştı kaliteli olmadığı halde dediğim markanın külot bezi işe yaradı çok mutlu oldum son zamanlarda belki diğer bebeklerde de işe yarar diye düşündüm her bebekte işe yaramıyor anladığım kadarıyla