cevahir53 Arkadaşlar bebeğim iki aylık oldu evde bir buçuk yaşında kedimiz var bebeğin yatağına ve anakucağına işemeye başladı ne yapacağımızı şaşırdık bir türlü kızımızı kabullenemiyor, istemiyor evde kedisi olanlar seri yardım, öneri, fikir vs.
gunay2007 cevahir53 bir kere işediyse devamlı yapar bunu kokusu geçti çünkü Oraya her ciş yapacagında alıp kendi tuvaletine götürün
cevahir53 gunay2007 bir anda yapıyor ben farkedince hemen alıyorum ama bazen farkedemiyorum malesef kısır değil erkek kedi kimileri kısırlaştır bir daha yapmaz dedi ama emin olamıyorum malesef çok üzgünüm
gunay2007 cevahir53 kısırlastırmakla alakası olduğunu düşünmüyorum 30 tane kedim var genelde kuma alışmamıs kediler yapar oraya buraya işemeyi ben domestosla silerdim ama yine de oraya yaparlardı her yapmaya çalıştıklarında kuma götürdüm öyle alıştılar yada bebeğin eşyalarının olduğu odayı kapalı tutun girmesin
Sunaaumer Çiftleşmek isteyen kedi yapıyormuş kokusunu bırakıyormuş bizim dişi kedi de geçen oğlumun yatağına yaptı kısır değil daha ondan diyorlar bilemedim bende
Newmomm345 Eve yeni bir birey geldiği için strese girmiş ayrıca kısırlaşmadıysa acil kısırlaştırın alışkanlık haline getirirse daha sıkıntı kısırlaşmış kediler daha sakin oluyor yapın kurtulun 🥰🙏