Newmother07 Ay her gün ne yemek yapıcam diye düşünmekten kafayı yicem. Akşam yemeği yerken yarın akşamın yemeğini düşünüyorum ne yapsam diye… Yarın pazardan balık almayı düşünüyorum. Hamsiyi ayıklayıp buzluğa kaldıranınız var mı elimin altında bulunur yemek diye düşündüm ama bilemedim
NariNariKiminYari Newmother07 bizim buzlukta hep vardır balık bence tadında da herhangi bir değişiklik olmuyor çıkartıp airfrye atıyorum miss
Lady Newmother07 Biz uzak olduğu için sürekli gitmediğimiz bir marketten alıyoruz Balığı buzluğa stokluyoruz ara ara çıkarıp pişiriyorum hiçbirşey olmuyor taze duruyor koyabilirsiniz buzluğa ☺️
Elfgrn Newmother07 fark etmiyor bende koyuyorum. Palamutu sarıp öyle koyuyorum. Pişirecegim zaman çıkarıyor kesilcek şekilde çözüyorum sonra kesiyorum zaten sonradan tamamen çözülüyor. Kesilcek şekilde dönük kesmenin sebebi balık dagilmiyor keserken. Hamsiyi de kat kat diziyorum o daha kolay çözülüyor küçük oldugu için
Asyaveannesi04 Newmother07 Buzluğa pratik şeyler koyarsanız her gün yemek derdi olmaz, ben öyle yapıyorum balıkta, köfte de, bezelye, nohut, barbunya, enginar, yeşil fasülye, bamya hep vardır buzlukta
Cileklimilkshake Newmother07 benim balıkçım balıkları organlarıyla buzluğa at temizleyip atma dedi. Direk atıyorum öyle pişirmeden bi gece önce dolabın alt rafına indiriyorum çözülüyor temizleyip pişirince ilk alınmış gibi oluyor 😇😇
Elfgrn Cileklimilkshake Bunu bize de demişti balık aldığımız yer ama hamsiyi çıkardığımda ezik gibi oluyordu ondan bir hamsiyi ayıklayıp atıyorum.