Aysenur122 Kızlar bebeğim 6 ay 3 günlük ek gıdaya 5 aylıkken geçtik yani tadımlara ama bu 2 dir kakası çok katı ve kan geliyor kaksının içinde ne yapmam lazım zeytinyağı veriyorum ama hala aynı gibi kabızlık için öneriniz nedir ?
Seydag11 Aysenur122 eger biseye alerjisi olmadigindan eminseniz makat catlagi olmus olabilir. Oğlum olmuştu pisik kremini icine dogru elimle itiyodum iyi geliyodu
TulayGeriDon Aysenur122 kabızlık şu an 2. Planda. Kan geliyorsa doktora gitmen gerek. Yediği birseye alerjisi var. Birde kan olduğuna emin misin? Ben ilk kıyma verdiğimde kan sandım ama bebişim sindirememiş olduğu gibi dışkılamış
Aysenur122 Seydag11 olmazsa öyle denerim bu kaka yapışına bakacağım eyer gene kan gelirse doktora götürürüm :( olmazsa yada bilmiyorum alerjik sanmıyorum olsaydı tadımlarda da olurdu zaten ne tadım yaptıysam onları veriyorum
Aysenur122 TulayGeriDon bilmiyorum ki kan gibiydi kakasının içinde vardı kabız dı ilk defa kabız oldu yani kakasın bildiğiniz katı kakaydı 2 dir öyle oldu eyer bu sefer dışkıda kan olursa götürcem zaten doktora alerjik birşey yedirmedim alerji olsaydı tadımlarda da olur du diye düşünüyorum
Aysenur122 TulayGeriDon birde ben daha kıyma vermedim sindirmesi için yulaf unu kullanıyorum onun harici daha yumurta fln d vermedim doktor 7 ayda başlamamı önerdi kıymayı fln
TulayGeriDon Aysenur122 sen ihmal etme. Takipte kal. Yine bi doktor görsün Aysenur122 biz 5. Ayda başladık ek gıdaya. 6da kıyma ya başladık. Her doktorun görüşü farklı. Sen yine de doktorunu dinle. Benim doktorum söyledi başlamamızı
momsipek Aysenur122 muz verdiysen oda kabız yapıyor bence bian önce doktor görsün en azından fitille yumuşatır kakayı çatlak varsa ilerlememiş ve acı çekmemiş olur