rmerve Hanımlar Merhaba. 70 günlük oğluşum var. Göğüslerim eskisi gibi şiş olmuyor. Ama sıkınca süt geliyor ve kaka çiş sayımız maşallah. Kilo alımı da aynı şekilde. Sizce meme terbiyesi böyle bir şey mi? Bir yerde süt yağlı olursa meme yumuşak olur diye okumuştum. Ayni durumu yaşayan var mı?
gamzeciik rmerve benim de 72 günlük kızım var. Aynı şekilde memeler yumuşak ama öyle olunca bebeğim emmek istemiyor pek. Sizinki nasıl?
svlyksl rmerve normalmiş canım doğumdan sonra ki ilk aylarda sağlık ocağın da söylemişlerdi bana memen yumuşayacak böyle hep sütün akmayacak sakin süt yok dolu dolu olmuyor diye panikleme memen alışıyor artık demişti 6 aylık oldu. 3 veya 4. ayda yumuşamaya başlamıştı benim
annecik0 rmerve bebeğim 3 aylık benimde çoğu zaman öyle ama bazen sadece biri taşlaşıyo sağınca ve çok çok emzirince geçiyor
senx Çok normal canım ben de o zamanlar senin gibiydim araştırmıştım terbiye oluyormuş meğer. Şuan kızım 9 aylık hiç şiştiğini bilmem şişen meme aksine süt üretimi yapmıyor durduruyor bu şekilde emzirdiğin için sürekli üretiyor.
rmerve senx evet sert olduğu zamanlarda akşam saatlerinde sütüm azaliyordu. Günde 1 kez mama veriyordum. Şuan çok şükür yetiyor mamaya pek gerek kalmıyor. Ama gümüş kapak, göğüs kremi veya pedi de kullanmama gerek kalmıyor artık
rmerve gamzeciik yok bizimki emiyor şükür. Sadece tutarken biraz daha gerdirmem gerekiyor. Yoksa ağzında geveliyor😂
rmerve annecik0 evet arada birinde sertleşme oluyor bende de. Ama kaç saat geçerse geçsin genelde yumuşak artık
gamzeciik rmerve benim de emiyor ama dediğiniz gibi biraz sıktırarak veri ağzına😅belki sizin farklı tekniğiniz vardır diye merak ettim😅
cudana rmerve aynı şekilde benim de, bebeğim 71 günlük artık öyle taş gibi olma durumu yok ama sıkınca ikisinden de fışkırıyor. Gümüş kapak kullanmasam öbüründen akıyordu birini emzirirken, şu an o da pek yok
simgegdz Evet bizde 2.5 aylığız göğüsüm yumuşuyir bı an süt azaladi mi diyorum terbiye tam olarak nasıl oluyor
rmerve simgegdz bu şekilde oluyormuş anladığım kadarıyla. Sıkınca geliyor ve bebişiniz doyuyorsa bir sıkıntı yoktur. Doymayinca hayatta durmuyor benim oğlum. Hareketlerinden belli oluyor
Gozdeklnc20 Benim oğluşum 16 aylık. Memelerim oyun hamurundan hallice su torbası gibi 😂 sıkıyorum 10 delikten birden fışkırıyor. İlk aylar 95 beden olan şiş şiş göğüslerim şuan 85 beden 😅 o akma şişme olmuyor ama foşur foşur süt var. Hiç merak etmeyin sütünüz terbiye oldu 😊
kmomm Benim bebeğimde 2 ay 14 günlük. Benimde memelerim ilk başlarda çok şiş ve sert olurdu. Şu an gündüzleri asla öyle değil. Geceleride 4 saat üzeri uyursa şiş ve sert oluyor. Ama sütümün miktarı değişmedi. Hala aynı sadece anne sütü alıyor çok şükür her ay 1 kilo aldı.