Ev hep temiz ve düzenli olsun istiyorum. Ev dağınıksa ya da evde herhangi bi yer kirliyse (ocak, banyo vs.) orayı temizlemeden uyuyamıyorum saat kaç olursa olsun. Şuan saat gece 11, misafir vardı gittiler ben arkalarından çocuğun yatağın çarşaflarını falan söküp makineye attım yenilerini serdim(misafir çocuğuyla yatakta çok zıpladılar sokaktan geldiği kıyafetlerle) Misafirin kullandığı banyonun havlusunu falanda makineye attım hemen. çocuğu yıkadım uyuttum sonra ortalığı süpürüp mutfağı köpükledim temizledim misafir tuvaletini çamaşır suladım yıkadım. Çamaşırlar bitmişti onları astım şimdi içimde bi huzurla oturuyorum. Bunları yapmasam rahat edemiyorum aklım kalıyo. Misafirliğe gelen insanla alakalı bi durumda değil gelen arkadaşlarım tertemiz dikkatli insanlar. Her gün ev süpürüyorum toz alıyorum banyoları şöyle bi üstten yıkayıp temizliyorum. Hiç bişey yapamasam dışarı çıkacaksam hızlıca evi toplayıp robotu çalıştırıyorum bari arkamdan o süpürsün diye. Eşim bu durumun normal olmadığını düşünüyo🤦🏻♀️ temiz evi temizleyip kendini yoruyosun diyo. Ama ben yorulmuyorum aksine hoşuma gidiyo zevk alıyorum içim rahatlıyo yapacağım işi yapıp aklımdan çıkarınca huzurlu oluyorum. Okb böyle bişey mi?