anneann Hanımlar selam, Ajda bileziklere bayılıyorum çok hoşuma gidiyor elimde biraz gramlar var sizce onlara Ajda alsam beni zarara sokar mı bu arada 22 ayar istiyorum ajdalari 🥰🥴 fikirlerinize talibim
YumukluSucurtaa anneann elinizdeki gramlari toplattirip Ajda alabilirsiniz üste ödemenize gerek yok biz öyle yapıyoruz
zeynep234 anneann ya benimde 34 gram sanırsam bir tane kalın bileziğim var onu 3 lü ajdaya çevirsem olur mu acaba kaybettirir mi ki
YumukluSucurtaa anneann bizim devamlı alışveriş yaptığımız kuyumcu almıyor sürekli gittiğiniz bı yer varsa sorun o alıyorsa değiştirin orayı 😂
anneann Huma_kus34 yaaa haydi güle güle kullanın, ne kadar fiyata aldınız en düşük 10 gram mi oluyor onlarda
Asyaveannesi04 anneann bizde öyle yapıyoruz ben ajda değil adana burmasını çok seviyorum maaşdan ne kadar kalırsa gram, çeyrek yarım alıyorum sonra hepsini burmaya çeviriyorum
defmommy anneann yaa bu postlardan her gün görüyorum ilk defa yazıyorum şu iki günlük dünyada ne hosunuza gidiyorsa onu yapın ya yok zarar edermiyim diye düşünmeyin yani varsın zarar edin nolacak ki istediğiniz olmadıktan sonra onu takmak hosunuza gidecekse zarar da etseniz ajda alın ( normalde gram verince direk veriyorlar zarar etmiyorsunuz ama kuyumcuya göre değişirmi bilmiyorum )
anneann defmommy çok çok çok haklısınız ama yapımda mi var bilmiyorum sürekli birşey alırken uzun vadeyi düşünüyorum 😔
Esrataluy anneann bizde dün aldık kocam doğum günü hediyesi aldı 2 tane 22 ayar ama benim düz model hoşuma gitti düz aldım