Merhaba artık gerçekten bu konuda kafayı yiyeceğim. Napacağımı şaşırdım. Kızım öğrendikleri tüm harfleri biliyor tanıyor yazabiliyor da ama atıyorum se sö yazacak yok, okumuyor da birleştirmiyor saatlerce çalıştırdım gösterdim gösteriyorum ama yok. Bir ara güzel gidiyordu yine bozdu. Öğretmende beni sıkıştırıyor öğrenmeli yapmalı diye ama atıyorum su diyorum a ile başlıyor güzelce anlatıyorum gösteriyorum diğer satırda yine aynı. Nasıl çözeceğim bunu çözmenin bir yolu var mı? Birde bebek var evde ama tüm gün kızımın başındayım aylardır yemeği evi saldım ki öğrensin ama yok hiç ne çabası ne bişeyi. Lohusa iken annemler onun yanında kavga çıkardı susun dememe rağmen çocuğun yanında yaptılar yapacaklarını çok etkilendi birde annem deli demiş çocuğa yani o zaman daha çok kapattı kendini öğretmeni de bende konuştuk baya düzelmişti ama yok yine kapandı bomboş bakıyor öyle üzülüyorum ki. İnanın ev kitap dolu bebekliğinden beri haşır neşir napayım nasıl öğreteyim nereye götüreyim artık şaştım kaldım.