Alyaberen_ Bugün kızım için doktor kontrolüne gittik kakasinin mukuslu olduğunu söyledim ama kan hiç görmedim ishallikte var doktorda süte alerjisi olabilecegini Aptamil pepti syneo alerji mamasini verdi denemek için kullanan ve böyle bişey başına gelen var mı
berk58 Alyaberen_ bebeğim süt alerjisi çıktı 3 hafta önce felan bizde şuan raporlu olarak o mamayı kullanıyoruz pepti syneo tadı güzel diye bunu istedik biz pregomin syneo var bide ilk doktorumuz onu yazmıştı aşırı acı kokusundan acılığı vuruyo zaten insana sonra bebeğim pepti syneo sevince onu yazdı doktorumuz şimdilik memnunuz
eraysen Alyaberen_ oğlumunda alerji testleri negatifti alerji değil diye diyet yapmamıştım doktor gerek yok demişti sadece kakada mukus olduğu için ama 1 ay sonra şikayetler artmaya başladı doktor deneyelim diyet yap dedi aynı mamadan kullanmaya başladık 2-3 hafta sonra şikayetleri azalınca diyete devam ettim bebeklerde kanda veya deride alerji çıkmaya biliyor
erva97 Bizede doktor vermişti ama aptamilin tadı çok kötü benim oğlum içemedi onu kustu hep biz evolvia rp kullandık alerjik bebekler en çok o mamayı seviyormuş kabul ediyorlarmış bizimkisi onu içti
Alyaberen_ berk58 alerji testi yaptırdık sonuç alerjisi çıkmadı ama küçük çocuklarda cikmayabiiliyormus
agca698_ Alyaberen_ bnm oğlum da da belirtileri vardi 2 aylikken deriden alerji testi yaptırdık negatif çıktı ama simdi 3 ayi geçti mama içerken aşırı huzursuzlaniyor biraz içiyor karnını geriyir kafasını geriye atıyor yüzünde de kızarıklık vardı egzama krem kullaniyorz geçiyor hemen ertesi gün geri çıkıyor anlamadım.
berk58 Alyaberen_ 5 aylıksa kesin çıkardı küçük çocuklarda sonuç vermiyo ki biz 2,5 aylıkken yaptırdık çıktı
eraysen Alyaberen_ gaz yaşamadı oğlum iştahlı bir bebek o yüzden sanırım mamaya da burun kıvırmadı hiç
Alyaberen_ agca698_ benim kızım beş aylık hala gazlı ve huysuz kakası mukuslu nolacak bilmiyorum alerji doktoru bulursak goturecez
agca698_ Test sonucj kesin doğru sonuç veriyor mu bn hala supheleniyorum Dr da bişey demiyor çocuk iyice zayiflicak kendim mi alerjik mama alıp denesem ne yaparsam huzurlu bı şekilde icemiyor