girlmomm 17 aylığız bu ara kucak istemesi sıklaştı devamlı evde peşimde kollarını açıyor ıh ıh diye almıyorsam ağlıyor eziyet çok ediyor geçici deyin nolur yoksa tükendim😬🤣🤣
Tuuggccee girlmomm bızde oyleyız dıs cıkartıyorız memeyle bırlıkte sureklı tepemde asırı baglandı uc gunde hıc boyle olmamıstı 🤦🏻♀️
Minigim38 girlmomm 25,5 aylik hala aynı ya kucağıma almayınca kafasını duvarlara vuruyor 🤦♀️büyüdün artık kucak olmaz ayakların var yürüyoruz diyorum benim ayam yok diyor🤭 özellikle yemek yaparken hiç inmiyor kucaktan
Tuuggccee girlmomm 17 ay 11 gunluguz bu ay nıyeyse ayrı bı baglılık olıstu dedgınız gıbı sureklı kucak yada mutfajtysam sandalye tepesınde oturuyorsam kıcagmda ah ah hocbısey yapamıyorum yaptırmıyorda aglıyor sureklı yanında ıstıyor atak mı acaba hıc boyle degıldı oncesı
girlmomm Minigim38 ay demeyin yaa geçici birşey diye kendimi ovutuyordum dönem dönem huyları değişiyor ya🙄
Minigim38 girlmomm benimki doğduğundan beri kucak çok seviyor artik geçsin istiyorum belim kollarım ağrıyor
girlmomm Minigim38 konuşuyor mu🙈 bide onu merak ediyorum ne zaman konuşmaya başlıcak tam anlamıyla diye😬😬
Minigim38 girlmomm evet konuşuyor hiç susmuyor 1 yaşında kelimeleri başladı 18 aylıkken 2 li cümleleri vardı 🧿🥰🤲