Elabebekk Arkadaşlar kızım 10 aylık şuan sadece anne sütüyle besleniyo Ek gıdayı hala kabul etmiyo artık sütüm de doyurmuyo sürekli ağlıyo ve mızmız her yöntemi denedim ama bi çare bulamadım bu şekilde sorun yaşayan varmı aranızda kendimi çaresiz hissediyorum
Cihan Elabebekk kendi önüne koyduğunuzdada mi yemiyor bir de ona ayrı kendinize ayrı mi yemek yapıyorsunuz acaba bebekler büyüdükçe bizim yediklerimizden yemek istiyorlar çünkü
Ela41 Elabebekk penolopegurme dıye bır sıte var bebekler için ozel organık ürünler satıyolar hep alanlar cok memnun gerı donus resım ve yazılar atıyolar memnunıyetlerıyle ılgılı hep yemeyen bebeyımız yıyo dıyolar benım bebeyımxe 7 aya gırdı bende sıparıs vermeyı dusunuyprhm o sıteden sızde bı bakın istersenız belkı bı yararı olur🤲
Elabebekk Cihan ben zaten yediremiyorum kaşık gördüğü an ağlıyo kafasını çeviriyo ağzını kitliyo eline verdiğimde de ağzına götürmüyo yere atıyo çok zorlamak istemiyorum ama artık büyüyo ve aklı erdikçe dahada inatlaşıyo
Elabebekk Ela41 bizim şöyle bi sorunumuz var ağzını kitliyo açmıyo o yüzden aslında verilen şeyin tadını bilmiyo ne verdiğimi anlamıyo yemeği sevmediğinden değil ama bi bakıyım o siteye