arasbek Arkadaşlar 2 ay 26 günlüğüz normalde gündüzleri 45 dk uyuruz gece de 22.30-23 gibi uykuya geçerdik ve sabaha kadar uyurdu 2 kere uyanırdı emmsk için ama 5 gündür geceleri saat başı uyanıyor bu durumu yaşayıp da çözüm bulan var mı
basakhilal arasbek 45 dk 2 aylık bebek için çok çok az. 1-1,5 saat uyanık kalıyorsa 1 saat uyuması gerekiyor. Uyandıktan 1,5 saat sonra tekrar uyuması gerekiyor. Instagram da çok güzel sayfalar var onları takip edin. Kundak uyku- uyku meleği gibi.
Lumisare 2 ay 14 gün normalde gece 12-12.30 da uyurdu şimdi sabahlıyoruz resmen gündüz uykusu deseniz 10-15 dkda uyanıyor tam uyumuyor
Pamukhanim_ 2 ay 6 günlüğüz 3 gündür geceleri bizde aynıyız normalde gece 11-12 gibi uyur sabah 5 de kalkardı emmek için sonra 8 de uyanırdi 3 gündür saat başı uyanıyor bide gözleri açık oluyor normalde uyur şekilde olurdu
arasbek Pamukhanim_ aynen biz de öyleydik gece 2-3 gibi kalkardı bi de 5-6 gibi ama 4 gündür bişey oldu uyanıyor gözleri açık bi şekilde bana bakıyor hiç pas vermiyorum konuşmuyorum ama fayda etmiyor
basakhilal Gündüz 4 uyku yaptırın toplamda 5-6 saat gündüz uykusu uyuması gerekiyor. Gece uyku saatlerinide öne çekmeye çalışın geç yatıyor yorgun uyuduğu için çok sık uyanır bebekler. Tok olduğundan ve odanın sıcak olmadığından emin olun. Oda sıcaklığı 22 derece olmalı diyor doktorlar. Ama bebeğiniz daha çok küçük olduğu için düzensizlik olması ya da arada böyle geç yatıp az uyumlar olması normal.
arasbek basakhilal dün 8.30 da geçtim odaya 10 da uyudu 11 de tekrar uyandı ve 12.30 a kadar uyumadı sonrasında da her saat başı kalktık
arasbek basakhilal evet uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uyutuyorum dikkat ediyorum uyku saatlerine ama 45 dk sonra uyanıyor ve uyumuyor tekrardan normalde böyle olduğu halde geceleri uyurdu ama 4 gündür uyumuyor
basakhilal arasbek 8. 12. Haftalarda atak dönemi oluyor gelişim sürecinin bir parçasıdır belki. Uyandıktan sonra uyutmaya çalışın pes etmeyin. Bizim de 40dk da takılıyordu uykularımız geri uyumuyordu ama 1 ay uğraş verdikten sonra düzeldi. Tam her şey rayına girdi derken 4.ay uyku gerilemesi diş kaşıntısı vs başladı. Ataklar gerilemeler hiç bitmiyor. Siz düzeninizi korumaya çalışın