momm2710 Merhaba kızlar evet ikizlerim 2.5 yaşına giriyorlar bitanesi çook yaramaz dün telefonumu hiç bulamayacağım yere koydu gerçekten çok komikler ya alo nerde diyorum göstermiyor ve geçende tabletide kaybettik onuda koltuğun altına atmış😂 sizin bebeleriniz neler yapıyor😂
salihahncrl momm2710 bizim kız 5 aylık olacak ve deli gibi bağırıyor evin içinde o kadar tatlı oluyor ki bir de böyle biri ensesine üfleyince o suratının aldığı şekil o kadar komik ki anlatamam😂
beyzaburcu momm2710 benim ikizimn biri de telefonuma format attı ben bile beceremem o nasıl yaptı hala soktym
eozlem momm2710 bebem 3 ay 17 günlük. Her şeyden irkiliyor 😂 yanından biri geçsin hemen sıçrıyor. Bir de gaz çıkarınca ya da kaka yapınca sırıtmaya başlıyor. Sıcaktan nefret ediyor. 2 gün önce gece uykusunda battaniyesini tekmeledi (bunu her gece yapıyor) ayaklarını yatağa çarpa çarpa çoraplarını çıkarttı ve uyumaya devam etti. Uyku tulumunu geçtim normal bir uzun kollu giymek bile işkence. Zıbın ile gezdiği zaman dünyanın en mutlu insanı oluyor 😂😂
ZeydsMom momm2710 uyku zamani geldiginde emzigini hep bezin icine oraya buraya sakliyor. Bide coraplarinin tekini bulamiyorum hic yok yani tüm evi ariyorum yoook yok. bi bakiyorum bi anda elinde getiriyor nereye koyuyor cikariyorsa. Gulerek uzerime geliyor. 😄 Bide justin b.in baby sarkisini duyunca gulme krizine giriyo deliriyiruz gulmesine 😂 popo sallaya sallaya guluyor bebi bebi geveliyor.
Baybyuras salihahncrl bizimde 5ay 21 günlük çığlık kıyametiz evin içinde bide sinirlenince daha avaz avaz bağırıyor ensesine üffkemedim uyanınca onuda deniycem 😂
momm2710 salihahncrl ahahhaha çok komikler ya bebekken bile benim küçük bebem 1 yaşına girecek ve koltuktan tutup dikiliyor bile🫠
Annegizem Namaz kılanlara okkalı bi osmanlı tokatı yaptırıyo normalde vurma alışkanlığı asla yok ama namaz kılanlara ona bakmıyolar diye bi tane yapıştırıyo haliyle namazda gülmemek için de büyük savaş veriliyo 21 aylık
salihahncrl Baybyuras ahahahah valla bizde öyleyiz yani kadınlar kavga eder ve çığlık atarlar ya o derece 😂 şahsen bizim ki ensesine üflenince aşırı komik oluyor keşke video atılsa her izlediğimde haykırıyorum😂
aslialk Denk geldi büyük ihtimalle markette bir şeyler bakarken kucağımdaydı yandada oyuncak bebekler vardı 4 aylık birden bir tokat yapıştırdı o an neye uğradığımızı şaşırdık bebekleri gösterince hoşuna gitti 😀
momm2710 eozlem aahhahaha MaşAllah ya erkekmi ki eğer erkekse erkek çocuklar sıcağı hiç sevmez fazla doğrudur😂😂😂bu arada çok güldüm ya 3 aylık bide😂
Kutayeda 26 aylık oğlum herşeyi komik melodi duyduğu an oynar akıcı konuşması yok ama herşeyi hareketle bir yolunu bulur anlatır dün parmağını diline sürtüyor ne acaba diyorum dudu diyor dondurmaymış istediği espiriyi hemen anlar 🥹😂
momm2710 Kutayeda MaşAllah ya konuşur yakında inşAllah benim yaramaz olan konuşuyor biraz ama çoğu şeyi öğrendi bile mesela kapıyı kapat diyorum kapatıyor onu bunu getir diyorum getiriyor sonra oyuncaklarını kardeşine ver oda oynasın diyorum paylaşıyor kardeşiyle hatta arada kendisine kardeşine veriyor oynasın diye duygusal bir çocuk ve gel yatalım dediğimde bile odaya gidiyor yatırayım onu diye 😂ve 11 aylık olacak olan bebemde sürekli bana geliyor beni tutup dikiliyor beni al diye 😂
Lilysa momm2710 oğlum 1 yaşında cama hooh yapıyorum o da çıkan buğuya ellerini sürüp şekiller çıkarmayı çok seviyor. Yapmayı bıraktığım zaman kafamı tutup cama doğru çevirmeye çalışıyor. Kendisi hoh yapamadığı için cama üflüyor 😂
momm2710 Lilysa hahaha çok tatlı ya MaşAllah benimkinde 16 ocakta 1 yaşına girecek koltuktan tutup dikiliyor bide sürekli geliyor bana beni tutuyo beni al diye emekliyor heryere gidiyor 😂
keremsmom78 9,5 aylık işine karışılmasından nefret ediyor babası kılıklı. Oyun falan oynarken o bir şey yaparken elindekine dokunduğumuzda ya da şöyle yap diye ellediğimizde sinirlenip elini yüzünü avuçlayıp oyuncakalrı devirip gidiyor 😄