serifedonmez Kullanan arkadaşlar sizce etkisi var mı çok araştırdım metsil ve sab simplex kullandım bi etkisi olmadı zeytinyağı verdim başlarda hepsi iyiydi ama etkisi zaman geçtikçe gitti gündüz oyun oynarken falan gazı bi şekilde çıkıyor ama geceleri 40 dkka da bir uyanıyoruz gazı için 3 gün sonda 5 aylık olucak kızım kullananlardan tavsiye istiyorum ☺
niyaniyan serifedonmez reklamlara aldanıp iki tane almıştım indirimden, hiiic memnun kalmadım. Memnun kalan var mı cidden işe yarayan, merak ediyorum
salihahncrl serifedonmez valla ben faydasını gördüm kokusu da rahatlatıyor uyurken vs 5 aylık olacağız hala arada kullanıyorum tavsiye ederim , konak şampuanı da çok işe yarıyor bu arada 🫠
defneaylin serifedonmez 3 tane bitirdim ilk zamanlar küçük olduğu için sanırım etki ediyordu büyüdükçe çok bişey değişmemeye başladı bıraktım bende
hopdedik serifedonmez adacayi yagi (aci elma yagi) kullanabilirsiniz gaz icin, karnina ve ayak altina surup yatiririn rahatliyor bebek. Kolik bebek annesi arkadasimin en buyuk kiyagi bize sagolsun ama markadan markaya degisiyor mecitoglunun ki iyi . Bende dun icerigine baktim clinikid icinde rahatlatan yaglar var ama ne derece iyi gelir gazina bilmiyorum. Birde gaz masaji yapin gun icinde gazi olmasa bile Birde maflor probiyotik kullandim ben ama 5.ay da biraktim doktorunuza danisin bi bunu
serifedonmez salihahncrl bakalım yorumları hep iyiydi araştırdım baya sipariş verdim bugün deneyeceğim geceleri sık sık uyanmak yorucu oluyor
salihahncrl serifedonmez duş öneririm bir de bunun için duştan sonra kullanın daha iyi oluyor bir de yastığına bir damla lavanta yağı damlatın daha rahat uyur ve karnını da sıcak tutun
Hep_oyle_olur_zaten Ben de bebeğime kullandım faydasını gördüm uzun süre, ama sonrasında o da etki etmedi. Benim bebeğim çok gazlı , neyi denediysem bir süre etki edip daha sonra etki etmiyor bizde
serifedonmez salihahncrl üstünü iyi giydirmeye özen gösteriyom gündüz geceleri kundak daha uzun süre duruyor diye bi kısa zıbın bir uzun kol zıbın giydiriyorum altına da ince içlik giydiriyorum gündiz 2 çorap gece tek çorap giyiyor bi türlü çare bulamadım
salihahncrl serifedonmez eviniz sıcaksa ve ona rağmen kalın giydiriyorsanız rahatsız olduğu içinde uyanıyor olabilir , genel olarak karın kısmını sıcak tutsanız kâfi sıcak havlu kiraz çekirdekli bel bantları vs ayak altına da koyabilirsiniz ve akıl vermiş gibi olmak istemem ama uyuturken çorap giydiriyorsanız giydirmeyin
uykusuzluklarinanasi serifedonmez biz çok memnun kaldık. uzun bi süre yetiyor tek şişesi. anında etki beklemeyin tabii. her duştan ve her altını aldıktan sonra sürüyordum hep. birazda masaj yapıyordum. eşim bile fark etmişti yarattığı etkiyi