Tusa_ İçine elma suyu sıkıp koymuştum dolapta duruyodu sonra döktüm tabi ama sararmış elma suyundan nasıl beyazlatabilirim karbonatla sirkeye koydum kaynar suyla ama hiç beyazlıcak gibi durmuyor
suhedaaaaa Tusa_ benim cam bardaklarım böyle sararmıştı kaynar su karbonat ve sirke içinde bir miktar bekletip köpükleyip yıkadık çıkmıştı Ama plastik için işe yarar mı bilemedim
baloglum_e Tusa_ yani sağlıksız gelebilir ama biraz çamaşır suyunu içine koyup ılıktan biraz sıcak su koyarsanız biraz bekletirseniz temizlenir benimde olmuştu bi ara iyice durularsanız sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine siz bilirsiniz tabi
afraybars1 Tusa_ az önce yaptım az bişey çamaşır suyu damlattım suyla biraz çalkalayıp beklettim sonra durulayıp kaynattım bembeyaz oldu
Deletedmom_117 Tusa_ Kucuken aliyodum da bende şuan cesaret edemem En son mermere bilerek vurup kırmıştı 😂
ondabundasundadir Tusa_ amway in loc adlı temizleyici çıkarır muhtemelen ama onun da fiyatı yüksek diye biliyorum. Ama alırsanız onu da çamaşır lekelerinde çaydanlık temizlemede kullanırsınız işinize çok yarar.
Tusa_ baloglum_e hilosayy çok rahatsız ederse kullanırken son çare onu yapabilirim bakalım şuan beni rahatsız etmiyor 😂
hilosayy Bende çamasır suyu kullanmıştım yıkadıktan sonra kaynar suyla biraz tüpte kaynattım sonra tekrar yıkadımkullandjm