mervee775 1 yaş 20 günlük yürümek istiyor elinmizden tutup yürüyüş yapıyor ama bir yere tutunup kalkmıyor korkuyor yürümesi için ne önerirsiniz iri bir bebek maşallah gören yürür korkma diyorlar ama bn endişe ediliyor
Kasevbo mervee775 oğlum yaşından itibaren dediğiniz gibi çok istekliydi yürümeye ama tam olarak 14 aylık yürüdü bende çok acele ediyordum ama 18 aya kadar yürümemesi normal anın tadını çıkarın acele etmeyin her şeyin zamanı var 😊
ceyceyy33 mervee775 benim oğlum önce sürünerek sonra normal emekledi 15 aylık olduğunda yürüdü. Zamanı gelince yürür 😊
yohh_yavv Kasevbo benim bebe 13 aylık 20 adım dan fazla atıyor 4-5 gündür tam anlamıyla ne zaman yürür acaba 🤔
mervee775 Kasevbo teşekkür ederim desteğiniz için inşallah yürüsün de bnde biraz rahatlayım iri bebek kucakta taşımak yoruyor 🙂
mylife_ 14 aylık anlattığınız gibi aynı korkuyor elinden tutup yürütmemizi istiyor bekliyoruz bakalım hayırlısı 🥲
mervee775 Eizeee herkes değişik şeyler yaşıyor bakalım ne olacak bnmki tutunarak yürümüyor bnden elini tutup yürütmemi istiyor
mervee775 ceyceyy33 inşallah canım benimki dönerek emeledi sonra süründü şimdide dizlerinin üstünde emekliyor
Cngzhn_1807 mervee775 Oğlum neredeyse 17 aylık iki uc haftadır evde yuruyo duse kalka daha bugun disarda yurudu o da duse kalka tabiii. İlla yuruyecek her bebek farkli oluyor.
maygirl mervee775 bebehiniz daha cok kucukk 18 aya kadar zamaniniz var..zamani geldgnde kndi knde hersri yapcak zaten bebeginiz..kizim tam anlami ile 17.ayda yurudu dusunun artik.doktrlarda 18 i normal goruyor zaten
mervee775 maygirl ben biraz endişelendim etraftaki bebekler yürüyor bizimki emekliyor o yüzden her bebek farklı orası doğru ama anne iç güdüsü korkuyorum 😊