zlntnc Ben genelde günlük değiştiriyorum ama dün akşam banyo yaptırdığım için bugün değiştirmedim günlük değiştirmek gerekiyor mu sizce?
beyazzkuguu zlntnc duruma göre değiştiririm. Dışarı çıktıysak o kıyafeti yıkamaya atarım dışarının kirini çekiyor gibi hissederim. Kustuysa yemek döktüyse ıslandıysa günde 2 3 kere bile değiştiririm ama en fazla iki evdeysek ve kirlenmediyse 2 gün giydirmişimdir bir kıyafetini
dileksue zlntnc her saat değişiyor ama gece yatarken her zaman temiz giydiririm gün içerisinde kirlenmediyse yatana kadar durabilir ama takıntım yatağa hep temiz pijamayla girmeli
keremsmom78 9,5 aylık oğlum günlük değişiyorum gece de pijama giydiriyorum tulumun içine. Kıyafetler yemekten kirleniyor zaten. Kış gelince 2 günde bir yıkıyorum pijamada 2 gece giyiyor en fazla.
zlntnc keremsmom78 evet şuan küçük olduğu için yemek yemiyor ondan çok kirlenmiyor ek gıdada bende öyle olurum sanırım 9 ayda kaç beden giydiriyorsunuz kıyafet olarak
Mnli zlntnc bizcesine gerek kalmıyor zaten yenidoğansa ya 🤮 ya 💩 ek gıdaya geçtiyse de yerken çok kirletiyorlar ben evdeysek bazen ufak tefek yemek damlatmasını falan görmezden geliyorum sonraki öğüne kadar ya da yatana kadar uyurken mutlaka değişiyorum ama 16 aylık
zlntnc Mnli benimki daha çok küçük ondan çok kirletmiyor çok şükür bazen kakası taşıyor onun dışında iyi
Husnur zlntnc günde 3 defa bile değiştirdiğim oluyor ben çok rahatsız olurum kendimde de hep mis gibi kokmak isterim
153s34 zlntnc bebegin ayına gore degisir bu bence. 15,5 aylik oglum, 2 gunde bir degistiririm ama ev kiyafeti, disari ckma kiyafeti farklidir. E tabi uyurken de pijama yani 😂
mamabear_ zlntnc günlük değiştiriyorum ama eğer sadece yatarken giydirdiğim kıyafetiyse 2 gece giydiriyorum salya vs olmadıysa. Günlük kıyafetlerini de kusma, çiş falan olursa hemen değiştiriyorum tabi. Kızım 4,5 aylık
Dedektifgadget zlntnc terliyor günde 3 4 kere değiştiriliyor ve üstüne yemek su döküyor çünkü önlük takmıyor
3kedili2bebekli zlntnc bebekten bebeğe değişir emekleyen ve ek gıda alan bebeklerim önlükte taksam kirleniyorlar emekledikleri için de kirleniyorlar bence 2-3 saatte bir değiştiriyorum ama yenidoganken emekleme oncesin falan kirlendikce değiştirilebilir bebeklerimin reflusu vardi günde 6-7 kez değiştirirdim ama önlük takarsam sabah akşam degistirirdim yürürken ne olacak bakalım ay bitmedi çamaşır yıkama derdimiz 😂
keremsmom78 zlntnc benim oğlum 9 ay 23 günlük 23 gün önce 11 kiloyd. Kilosu fazla ayına göre 1 yaş çocuk kilosu dedi doktor 12-18ler tam oluyor 18-24 alcam yakında 😄
guneyokyanus Sabah yeni kiyafet giydiriyorum gun icinde kusarsa degistiriyorum kusmazsa uyuyana kadar ayni kiyafetle kaliyor akşamda pijamalarini giydiriyorum mutlaka ertesi gun dunkinin kiyafetlerini asla giydirmem temizse bile kirliye atarım giyildigi icin
Mnli zlntnc yenidoğanken de emerken ağzından süt damlıyor salyası akıyor ne bileyim hiç ertesi günü göremedi benimkiler 😅
guneyokyanus zlntnc tulum giydiriyorum veya normal pijama takimlari aldım cok tatli penye pamuklu onlari giydiriyorum