Bulut_8 10aylık gece 1 de uyanıyor 3e kadar uyumuyo 9da yatıyo bes kere kalkıyo zaten gözlerim yanıyo artık bıktım
keremsmom78 Bulut_8 9 ay 22 günlük bir haftadır aynı 🥲🥲🥲 şu an sallıyorum aşırı direniyor ağlayarak uyanıyor kendini geri atıyor emmiyor sallatmıyor . Üstte 4 altta 2 diş var zaten ne dişi bilmiyorum başka derdi mi var anlamadım
kirazmevsimi_ Bulut_8 bu 10.ayda cidden bir anormallik var. Yani geneli bebeklerin sanırım 10.ayda bir sorun yaşıyor. Bizde 10 ay 7 gunluguz ama yani 10.aya girdigimizden beri ne uyku var ne de huzurumuz var.
1pankek1cilek 10 aylık 1 haftadır bizde de var aynı durum. Uykuya geçirmekte çok zorlanıyorum hiç bi şekilde uyumuyor. Bugün onu biraz yordum oyunlarla . 1 haftadan sonra ilk kez bugün direnmedi uykuya
Bulut_8 oncul gunduz Ikı kere uyuyo 11.30dan 1.30a kadar sonra 3.30dan 5.30a kadar akşam 9.30da yatırıyorum saat başı uyanıyo
eylm1 Bulut_8 10 aylık oldu uyuyo ama saat başı uyanıyor bazen saati bile bulmuyor bu gece 9 kere kalktık resmen
oncul Bulut_8 valla bence fazla uyuyo ama bilmedim gündüz uykuları 2.5 saati geçmemeli diye biliyorum. Sizinki 4 saat uyuyor nerdeyse. Tek uykuya düşmek ya da uyku süresini kısa tutmak belki fayda edebilir