Cns15 1 haftadır ne gündüz düzgün uyku var ne gece aşırı sık uyanıyor yapmadığı şeyi yapıyor sebebi yok hasta değil anne anne anne yarım saate bir çok yorulduk 🥹🥹 yaşayan var mı ya
Eminosman_dilek Cns15 emzirmeye devam ediyor iseniz bununla kaynaklı oluyor biz 24 aylıkken bıraktık zor oldu ama 6 dan 2 ye düştü uyanma sayıları şuan 30 aylık arada tabi saat başıda uyandığı oluyor
birmelekannesi__ Cns15 azı dişler olabilir mi. Bizimki de çok zor çıkardı. Gece uyanıp çığlık çığlığa ağladığı oluyordu. Azı dişlerin hepsi çıktı rahat etti. Bir de gündüz uykusunu bıraktık biz
tekbasimabakiyorum Cns15 22 aylık memeyi bırakalı 40 gün oldu hala uyku sorunumuz var gece yedi sekiz kere uyanıyor
Atailknur Cns15 ben varım öğlen uykusunu da bıraktı. Gece sık uyanıyor ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum. Uykuya hasretim ne güzelmiş uyumak..
Ravzanur23 Şu an kızım 21 aylık bizde de durum aynı bu şekilde kafayı yemek üzereyim yorgunluktan hasta oldum ve dinlenemediğim için iyileşemiyorum resmen 🤦🏻♀️
Cns15 Eminosman_dilek gündüz memesi 19 aylık kestik memeyi bizim gece memiz 14 aylıkken bitti ekstra da bişey vermedim hiç
Cns15 birmelekannesi__ kaç aylık gündüz uykusu için hiç hazır değil bence benimki sabah 5.50 de ayakta