sevgii55 Arkadaşlık liseyi açıktan okudum. Şimdi üniversite okumayı düşündüm bi meslek sahibi olabilmek için. Aranızda okuyup meslek sahibi olan varmı nasıl yol izlemeliyim nasıl ilerleyip neler yapmalıyım 🙏
yanaklibebek sevgii55 ben uzaktan lisans okuyorum yani bitirmeye çalışıyorum ilitamı, hamilelik doğum derken dersler hep kaldı. Daha kpss var….
karsum sevgii55 bende bu sene sınava girmek istiyorum ama daha hiç ders çalışmaya başlamadım. mezun olalı 7 sene olmuş nerden başlayacağımı bile bilmiyorum çok zor geliyor☹️
sevgii55 yanaklibebek nasıl ilerliyo acaba meslek seçince. Lise okurken 3 ayda bir sınavdı onunla aynı mı
sevgii55 Gul-42 başarılar dilerim. Elinde diploma olması bile işe yaramıyor bazen demekki o da ayrı kötü
sevgii55 Gul-42 açıktan üniversiteye yazılmakta liseye yazılır gibi mi nasıl oluyo acaba sistem nasıl
Gul-42 sevgii55 aynı sanırım ya acıktan okuyoruz sınavlara gırıyoruz mesela yarın 5 dersten sınavım var benım
sevgii55 karsum bi silkelenip ayağa kalkmalıyız diye düşünüyorum.(en çok çocuklarımız için ).Kimseden kimseye fayda yok. Tek çare şansımızı denememiz ☺
karsum sevgii55 evet herşeyi çocuklarımız için yapıyoruz, bi başlarsak devamı gelir diye düşünüyorum 😄 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻