Kızlarrr merhaba. Şöyle bir sorum olacak sizlere sizlerde durum ne diye merak ettim, kızım 3 yaşında ve inanılmaz bana düşkün. Biyere gideriz mesela anneme ama asla konusmama izin vermez konuşulanları dinlerim dinletmez. Oraya bakma buraya bak der . Otur oyuncaklarla oynucaz der. Dediğini yapmaynca sen benimle oynamıyorsun eve gidelim diye aglamaya başlar. Evdede genelde oynayan benimdir genelde beni bekler oynamak için. Kendi kendini idare ettiği nadirdir. Mesela en basitinden magna tiles ile oynamayı cok sever ama ben yapıcam figürleri ben konuşturcam öyle sever. Sıra sende dediğimdede ben bilmiyorum sen güzel yapıyosun vs vs . Oysakı herşeyde fikrini sorarım . Bilmediği bişeyi bana sordugunda sence derim söyler eder ama bu oyun işi beni kimseyle konuşturmaması falan parçaları kafamda toplayamıyorum neden olabilir diye. Bitek cocuklu evlerde oynar eder cocuklu evlere gitmek ister hatta hergün arkadaş ister çagralım der gidelim der gitsekte akşam olunca yine benmle oynamak ister baba teklif eder ama istemez. Sizin 3 yaş çocuklarınız nasıl boyle karşılaştırmak gibi değilde fikir manasında her çocuk kendine özeldir tabiiki doğuştan mizacları var ama bu durumdan dolayı boyle biraz oyun alanlarına falan yazdırmayı düşünüyorum