AselLinamoms Kızlar uyuz için en etkili Krem ilaç losyon hangisi olursa en etkilisi hangisi biliyor musunuz artık etini parçalamak istiyorum geçmiyor Allah’ın cezası nolur bı yol gösterin
elisaaselim AselLinamoms sizin için eczanede yapılan kükürtlü krem bebiş varsa onun için de xabion ben öyle kullanmıştım
supermananne AselLinamoms xabion kullandım oğluma işe yaramadı bugün de kwelada losyon ve şampuan verdi doktor onu sürdüm inşallah işe yarar
ebrar2024 AselLinamoms bizde çok çektik uyuzdan ama en son xabion onu kullandik biraz tabi arada kasiniyordu cildiye doktru kaşıntı llursa surersin demisti onu sürdüm geçti şükür
BtlSare AselLinamoms biz herşeyi denedik işe yaramadı instgrm üzerinden bi sprey aldık Allah’a şükür geçti sayılır bi çok akrabamız bununla bitirdi
AselLinamoms pnar122_ eşim bugün onu aldı ikimizde duş alıp tüm vücuda sürdük ama şuan yine kaşınıyorum normal mi
AselLinamoms elisaaselim eşim ve ben xabion kullamaya başladık bugün 2 buçuk yaşında kızım var ama onda şimdilik bişey yok çok şükür İnşallah da olmaz çok zor ben dayanamıyorum o nasıl dayansın buna
ebrar2024 AselLinamoms ama yinede canım siz kullanırken onada kullan ve evi temizle benzdede kaynimda vardı biz kasinmiyorduk bir kaç ay sonra bizde başladı