metehann4 Selam bayanlar Kocaeli’nde oğlunu sünnet ettiren memnun kaldığınız doktor var mı 2 aylık daha bebegım sizce sünnet ne zaman olmalı
tugba4166 metehann4 merhabalar, ilgi çocuk hastanesinde Mehmet Atilla Tekin önerebilirim, sünneti orda yaptırdık çok memnun kaldık, çok ilgili bir doktor.
cinarinannesi2707 metehann4 bende atilla tekinde yaptırdım 3 aylıkken çok memnun kaldık tavsiye ederim
cinarinannesi2707 metehann4 ilk çişinde baya ağladı zaten calpol veriyorsunuz doktor anlatıyor neler yapmanız gerektiğini. Sonrasında hiç sünnet olmamış gibiydi çok rahat geçti
ayazannesii Ben küçükken yaptırmaya karşıyım en geç 5 yaşında olmalı en başta bezden kurtulmalı bezdeyken iyi diyenler var ama yanlış bence saldırı kakası tahriş eder o bölgeyi hem mevlüt ü sünnet düğünü büyük olmalı ki çocuk anı olarak kalsın
talhamamy ayazannesii sünnet düğününe bişe diyemem ama bezdeyken zaten bardak koyuluyor kaka asla bulaşmıyor büyük rahatlık bi yere sürtme değme durumunda olmuyor
talhamamy ayazannesii bilmiyorum bizim çok kolay geçti çocuk hiç ağlamadı bişe hissetmedi büyük olunca bilimcinde olduğu için ağlıyor haliyle acımasa bile
metehann4 Görüşler ikiye ayrılmış ya bebekken yada biraz büyüsün kendini bilsin öyle yaptır diyenler var pazartesiye randevu aldım ama heran cayabilirim