inciannes Kızlar sütümün yağlanması bebeğimin kilo alması için tydan ‘lohusa yağı’ aldım aranızda kullanan memnun olan var mı
alisss_i inciannes hiç almadım ama instagramda mervegelir paylaşıyor sürekli, ravla markaydı sanırım. O faydalı olduğunu söylüyor
semraece inciannes ben ravla kullanıyorum. 1,5 hafta oldu sanırım ama zayıfladım biraz kızımıda daha tarttırmadım bilgi veririm yorumlarda bebeklere kilo aldırdığı sütü yağlandırdığı yazıyor
inciannes alisss_i evet bende instagramda başka bir fenomenden gördüm kilo aldırmak için mecburen aldım şansımı denemek istedim
ilay-mom inciannes güvenilir mi bilemedim bu yağ, bana cocuk doktoru solgarı önermişti öyle başladım burda cok okumuştum ama almadım ve her gün de çiğ badem fındık tüketiyorum yağlanması için size de tavsiye ederim 🌸
hln132 Kuru yemiş Tahin Dut kürü İncir kürü Hurma İlik çorbası sütun kalitesini artirip sütü çoğaltıyor ben bunları denedim
inciannes ilay-mom bende daha badem fındık daha sık tüketmeye başladım siz faydasını gördünüz mü acaba
ilay-mom inciannes evet ben yeşillik bile yemiyordum kahvaltıda onu bile tüketiyorum, solgar,tahin,dut kurusu,her gün çiğ badem ve fındık ve bol bol su tüketiyorum daha iyi sütüm ama şöyle ki sütüm geç doluyor günde 2 kez mama takviyesi yapıyorum 90 ml
semraece busrakaan18 çok aman aman faydasını görmedim 1 ay sonradan bildiriyorum bence bu bizim elimizde olan bir şey bu hikayeymiş o kadar kullandım kızım yine aynı kiloyu aldı. Ek gıdaya başladık zaten sonra fazla almaya başladı artık. Bende birdaha almadım