ucmgk21 2,5 aylık oğlumun bir haftadır ağız suyu hiç durmuyor elleri sürekli ağzında emiyor ve çok huysuzlaştı. Gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor kucağımdan bıraktığım an ağlıyor sıkıntısı ne olabilir. Gazını kakasını çok rahat yapıyor
Gulsah3 ucmgk21 benim kızım da ayni valla 2 ay 21 günlük iki gündür çok huysuz dediğiniz gibi eli hep ağzında gündüz 10 dakika anca uyuyor bende anlamadım nedeni ni
Remef- ucmgk21 yanlız değilmişim Allahım 🙇🏻♀️ Bide benim kızlarım ikiz 🥴 2ay 25 günlükler aynı durum bizdede var
Merve2019 Defnedilan34 elini emmesi ondan dmi aklma geldide erken dye ne bilim.. bide damakları beyaz beyaz bugün dikkat ettm de
Defnedilan34 Merve2019 evet canım ondan benimde öyle beyaz damakları sürekli bişeyleri ısırmak emmek istiyor doktorumuz dış mineleri yerleşiyor dedi
Elifsygn Agız suyunun akması tukuruk bezleri calısmaya basladı anlamına geliyor. Elleri agzında cunku ellerini tanıyor gayet normal seyler merak etmeyin biz o donrmlerı atlattık. Uyku derseniz dunya ile iletişime gectıgını ve sizi heran yanında olmanızı istiyor. Guven anne kokusu .
Beyzanurlina ucmgk21 52 gunluk agzında köpürük salya ele agzına götürme huyları başladı kucak istiyo gezmek istiyo etrafa bakmak istiyo sürekli🤣
Merve2019 Beyzanurlina he he aynı allahm sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim kendim gbilerini duyunca rahatlyorum yalnz degilmişim dye 😊yoksa kendimi suçluyorum ilk çocuğum oldğndan bkamyormuyum flan dye
Sevda35 Dişçıkartma değil damak yapısı oluşumu işebenim oğlumdada oodu hatta önlük takmıştım ama 15-20 gün içinde bitiyo merak etmeyin