Ali23asaf 4 aylık bebeğime sütüm yetmiyor formül mama dışında ne verebilirim bayanlar akıl verebilirmisiniz
Ikrazumra19 Ali23asaf ek gida verseniz bile bir tatli kasığından fazla veremezsiniz o yuzden formul mama vermeniz lazim baska verilecek birsey yok
YasminAlp__ Ali23asaf neden formül mama vermek istemiyorsunuz ki kötü bişey değil sonuçta onun süte ihtiyacı var formül mamanın yanında yavaştan tadımlar yapabilirsiniz ama doyuracak şekilde olmaz sindiremez henüz
Orhanemine Ali23asaf benim kızım da aynı 4 aylıklı ve sütun artık kızıma yetmiyor sağlık ocagindaki hemşire yoğurt verebilirsin dedi ama onuda yemiyor pirinç unu yaptım yemedi elme püre yaptım yemedi artık çıldırmak üzereyim mama zorluyorum ne biberonla nede başka bir şekilde yemiyor ne yapmam gerekiyor bende şaştım kaldım sadece emmek istiyo
Ali23asaf Elina3432 on yargı değil bebeğim içmiyor kac tane denedim byok içmiyor evola Bebelac ama hiip içmiyor
Elina3432 Ali23asaf Aşkım onu bilmiyorum ya benimde ilk bebeğim ama 6.aya kadar normal mama önermiyorlar 😔
Mirayy00 Ali23asaf bebeginizde sut alerjisi olabilirmi acaba bende bebegime normal mama kabul ettiremiyorum hippin 4. Aydan itibaren olan pirinçli kasik mamasını aldim alerjik bebekler için ilk gunler oldugu icin suan az az veriyorum deneyebilirsiniz sizde ama bebisiniz kucuk oldugu icin cok yuklenmeyin
Ali23asaf Mirayy00 bir saat önce yaptım onu su pirinçli sütlü muzlu olanı ağzını kapatıyor açmıyor zorlayınca da ağlıyor
Ali23asaf Elina3432 çevremde hep dördüncü aya girmiş tadımlık verebilirsin diyorlar ama işte bilmediğim için cesaret edemiyorum
Mirayy00 Ali23asaf dediğim gibi süt alerjisi olabilir dediginiz mamadada süt var benim bahsettiğim sadece pirinçli olanı iki tane var zaten hipp markasının alerjik bebeklere olanı bebeginizde kakada kan mukus huzursuzluk fazla gaz kaka yaparken ses gelmesi ciltte döküntü kuruluk bunlardan bi kaçı varsa alerjisi olabilir oyuzden sütlü biseyi kabul etmez
Balim-26 Ali23asaf Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor mama içmeyen bebekler. Benim de bebeğim 4 aylık sma arada veriyordum içmiyordu açlıktan ağlıyordu bir ara stresten dolayı sütüm çok azaldı bizde aptamil aldık onu yedi sizde deneyin inşallah onu yer önce denemek için küçük boyunu alın eğer yerse devam edersiniz
mahra Ali23asaf Arpa suyu xok besleyicidir eskiden sutu olmayan anneler onu verirlermis ustelik cok da sagkikli ve kilo da aldirir mama yerine bile kullanan var Birde dut kaynatip icirebilirsiniz biraz