semraece Kızlar kızım 4 ay 8 günlük oldu ama hala demir ilacı bulamadım. Sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum sizler hangi demir ilacını kullanıyorsunuz tam adını söylerseniz, yardımcı olursanız sevinirim.
keremsmom78 semraece ocean kullandım 9. Aydaki kontrolde demir demir bağlama seviyeleri çok çok düşük çıktı Bestiron aldım bu sefer. 1 yaş kontrolünde göreceğim.
kuzeyinannesi06 semraece bende bu postta bir soru eklemek istiyorum kaç damla verıyorsunuz mesela bebegım 8 aylık kaç olmalı damla sayısı hem doktor farklı hem hemşire sağlık ocağındaki farklı damla söylüyor ben şaşırdım iyice
semraece Emralpakcn ocean tam ismi nedir acaba 4 yaş ge üzeri vardı eczanede onlarda bilemedi sordum sıfır bilgi 😂
Emralpakcn semraece ocean microfer canım yaş ve kilo arttıkça dozunu ona göre arttırıyorsun ama ben hesaplamasını tam bilmiyorum doktor bana 10 damla ver dedi oğlum 17 aylık
ymrrrr Kızlar doktorumuz sidefer önerdi şimdi bize de ocean daha mı iyi kabız mı yapıyor biz kabızlıktan çok çektik
leylannpembemontu keremsmom78 aaa bende onu kullanmaya başladım siz kilo başı kaç damla veriyordunuz 1 ml olacak şekilde mi
keremsmom78 kuzeyinannesi06 doktorumuz Bestiron da ocean için de kilox2 damla dedi. 6 kiloysa 12 damla günlük
Gokce320 semraece Ocean microfer kullanıyorum doktor kilo başına bir damla demişti bana 7 kilo diye 7 damla veriyorum
keremsmom78 semraece hayır tam verdim. Bilmiyorum her ilaç herkese iyi gelmeyebilir diye marka değiştirdim