deniz616161 Devlet hastanesinde 1 yaş altına sünnet yapıyorlar mı bilgisi olan var mı? Başka öneri de olabilir
Erenveannesiiii deniz616161 ben Araklı bayram Halil devlet hastanesinde yaptırdım 5 buçuk aylıkken orada yapılıyor diğer hastaneleri bilmiyorum ama
asrinhatasi deniz616161 Farabi hastanesi yapıyor ama genel anestezi ile yapıyor 1yaş altında yaptıran var bildiğim. Bizim Dr tanıdıktı o 1 yaşı geçsin genel anestezi için demişti. Oğlım 16 aylıkken olmuştu o yüzden.
kpl61 Olimbonii ben numuneye gittim 3 aylık iken 1 yaş üstü yapıyoruz dilek hanım dı evet bende bebeğimde çatlak için gittiğim de sordum oğlum şıan 14 aylık yaptırmak istesem tamamen mi uyutuyor acaba
Olimbonii deniz616161 Ben Dilek başara gitmistim memnunum ondan cok iyidir ve ilgilidir ameliyatlarida başarılı bir doktor
Olimbonii kpl61 ben gittigimde 6 aylik demişti 6 ayliktan aşağısıni yapmıyordu suan nasi blmiyorum tamamen uyutmuyor sadece sunnet ise benimki hem sunnet hem testis ameliyatı oldugu icin tamamen uyutmuslardi
Olimbonii kpl61 14 aylıktı benm oglum ama 6 aylikken getirmiştim testis yukardaydi 1 yaşına kadar bekletti testis aşagiya iner diye inemeyince 14.ayinda ameliyatla indi o yuzden bu kadar bekledik