sahrakarahan Gece uykusuna geçirdikten sonra salona gittiğim an uyanıyor ben varken gayet derin uyuyor ama ben gidiyorum uyanıyor. Geri geliyorum sallıyorum beşiği tekrar uyuyor. Bu durumu yaşayan var mı geçiyor mu sonra. Bebeğim 78 günlük
gg3848 sahrakarahan benim kızım 80 günlük aynı bizimde salonda uyutuyorum o yüzden hava almaya balkona çıksam kalkıyor😄 geçecek zamanla sabır bide size bir şey soracağım konudan alakasız bebeğiniz eline ağzına götürüyor mu bizimki sadece acıktığında ya da uykusu gelip emzik istediğinde ağzına sokuyor bir arkadaşımın kızı 10 gün büyük eli hep ağzındaymış benimki niye götürmüyor diye korktum
bububuu Gecer tabi daha cok erken dort bes aylikken geceleri artik dort bes saat kesintisiz uyur merak etmeyin
meltemuysal bububuu bebeğim 7.5 aylık ve bu zamana kadar asla 4-5 saat aralıksız uyumadı 2 saat aralıksız uyusa şükrediyorum ben 😞
Barlas_mom gg3848 bugün tam 3 aylık oldu kızım son 1-1 buçuk haftadır karnı tok olmasına rağmen elini ağzına sokup emiyor 😂 elini keşfediyor bence. Ama oğlum hiç öyle yapmamıştı bebekken 🤷🏻♀️ hiç bir sorunu da yok çok şükür 🙏🏼
gg3848 sahrakarahan yok benimki de aç olduğunda götürüyor ama başka türlü elini ağzına sokmuyor ben de acaba ellerini keşfetmiyor mu diye korktum😂
gg3848 bhu yok hayır kullanmıyorum ellerini izliyor sürekli bakıyor eline oyuncak verince tutuyor ağzına sokuyor ama ellerini öyle ağzına götürüp emmiyor
gg3848 Barlas_mom ayy içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim🙏🏻 eline oyuncak verince onu tutup ağzına götürüyor ama ellerini emmiyor belki daha vakti vardır bilmiyorum
bhu gg3848 endişelenmeyin bebeğiniz daha küçük benim bebeğim 3 ayına girince başlamıştı diş yapıları oluşmaya başlayınca ellerini emmeye başlıyorlar
Barlas_mom gg3848 Her Bebek farklıdır ya ben bunu 2.olunca anladım. O kadar farklılar ki ikisini de ben doğurdum halbuki 🤷🏻♀️😅
meltemuysal bububuu kaç kere gittik doktora alışkanlık huy diyolar maalesef emzirmeyi bırakınca anca uyur diyolar