petitonunannesii Arkadaşlar yakınlarda ev alan oldu mu acaba.Bizim küçük bir ilçede bir evimiz vardı 1.250 bine sattık Şuan İzmirde yaşıyoruz burdan ev almak istiyoruz . Baktığım evler 3 .300 ama bu açık hep devam edecek başka yerden gelecek paramız yok gün geçtikçe de evler daha da artıyor.Esimle kredi çekip almak istiyoruz.Yakinlarda kredi çeken oldu mu bizim 2 milyon kredi çekmemiz gerekecek.Bankalar verir mi?.Ben Öğretmenim eşimde özel sektörde çalışıyor aylık 75 bin gelirimiz var . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Sapsikanne petitonunannesii ben 50 bin lira maaş alan tek çalışan birine 1,5 milyon kredi verdim verilir yani ama ödemeniz de 70 bin lira falan olur ev bakın başvurun öğretmene kredi çıkar bence
Mavigokyuzu petitonunannesii Şöyle oluyoronce alacağınız evi belirliyorsunuz.Sonra bankaya gidiyorsunuz Banka hane gelirinize bakarak size çıkabilecek en yüksek krediyi tespit ediyor. Sonra ev için ekspertiz değer yapılıyor evin değeri ve sınıfına göre size aciabilen limitten konut kredisi kullandirimi yapılıyor. Ancak 2 milyon kredinin en uygun konut kredisi faiz oranı ile aylık geri ödemesi 60 binlira civarı.
cansu000 petitonunannesii kredi vermiyorlar, yani biz sinpas’a girdik ankara’da. Parayı faize yatirin derim gelir gelir ama haram belirteyim, ya da 400 bin altin, 400 bin dolar 400 bin euro alin, enflasyona karşı kaybiniz olmaz
petitonunannesii Sapsikanne İnşallah çıkar ya evet biliyorum ödemeler yüksek ama mecburuz bir kaç ay sıkışacagiz temmuzda zam gelince birazda olsa idare ederiz başka yolu yok çünkü her seferinde bu makas açılıyor
petitonunannesii Mavigokyuzu Ya versinlerde sıkarız kendimizi bir kaç ay temmuzda tekrar maaşa zam gelir o yüzden idare ederiz bir şekilde.Cunku başka türlüsü olmuyor.Ev alinmiyor
Sapsikanne petitonunannesii sonradan faizler düşünce yapılandırma da yapabilirsiniz alma imkanınız varsa kesinlikle alın biz de geçen sene aldık insanın kendi evinde oturması çok güzelmiş Allah herkese nasip etsin
keremsmom78 Aylık 75 bin gelir varken 60 bin kredi ödeyerek banka kredi vermez. Sizin yaşayacağınız giderleri de hesap ediyorlar. Ayrıca alacağınız ev 3 milyon diyelim ama yapan şirket kayıtlarda 1 milyon gösterdiyse banka 800 bin kredi verir
melozi Aradaki tüm tutar için kredi verilmez. Bir de aylık gelir 2 milyonluk kredinin taksit ödemesi için yeterli değil maalesef. Tavsiyem bi süre parayı faize yatırın.