Mila2019 Merhaba kızlar 1 yaşını geçen bebeklerinize gece uyanırsa takviye ne veriyorsunuz? Ben emziriyorum ardından uyumuyor ve mama veriyordum ancak artık mama vermek istemiyorum kendi yapabileceğim ,veya sizin uyguladığınız alternatifleriniz var mı
Ikrazumra19 Mila2019 ben mama verdim 18 aylik daha yeni biraktik 😊 baska birsey vermek istemedim ben doktorlar bile 2 yasina kadar diyor o sekilde yaptim ama kizim kendisi icmek istemedi biraktik bizde
Ruveyda Mila2019 bende gece yatarken mama veriyorum 13 aylık emmyo bıraktı sadcee geceleri yatarken saabh fln veryorum
Deletedmom5151 Mila2019 oğlum 1 yaşında mama veriyorum gece yatarken emmiyor beni 2 yasına kadar sanırım devam sutu gündüz ek gıda veriyorum da yinede o biberini istiyoruz🤗
kamer12 yatmadan aptamilin kaşık mamaları var onlar tok tutuyor verebilirsin ama inek sütüne geçmeni önermem
eminee90 gece aslında artık beslenmemesi lazım ben yatmadan aptamilin sütlü bisküvili mamasından veriyorum o baya tok tutuyor. gece uyanmaları beslenmeleri alışkanlık demişti doktorumuz. sabırla beslemeden tok yatırmaya da dikkat edince alışıyorlar aslında
Mila2019 Çok teşekkür edrm herkese. Sütü denedim istemiyor mamada vermek iatemiyorum gece yatmadan keçiboynuzu unu yulaf ve irmikle karışım yediriyorm kuru meyveli kendim yapıyorum. Gecede uyanmasa güzel olucak ama 2-3 gibi yine birşeyler istiyor