NatashaRomanoff Ucansupurge çok güzel ama kıvırcıklığı kuzeniminde böyle o hep uzun kullanıyor çok güzel şekiller veriyor bence uzatıp düzleştiriciyi tamamen bırakın 😍
Ucansupurge NatashaRomanoff çok teşekkür ederim ama inan ugrasamiyorum 🥹 3 yaş bebesi kendime bakmama izin vermiyor 2 yıl önce Brezilya fönü cektirdim toparlanması daha yeni yeni oluyor erkek saçı gibi 2 kere kestirmem gerekti resmen 😅
Ucansupurge 26merve26 2 yıl önce 3 kez yaptırdım aşırı kuruttu saçımı kuaför sana olmadı bu artık yaptırma dedi 🥹
Ucansupurge minikelanur Yaa işte bende o modelle badem yağlı arasında kaldım 🥹 fiyat farkida çok yok hangisi daha iyi karar veremiyorum
minikelanur Ucansupurge gold model gerçekten mükemmel şaşmayın derim boyalı saçımı herkes doğal sanıyor o kadar canlı ışıl ışıl marifet düzleştiricide diyemiyorum😂 minik bebeyle kısa sürede her zaman bakımlı ve güzel olmak zor
Ucansupurge elbay53 Yıllar önce kullanmıştım bende çok iyiydi gerçekten seveni çok marka olarak kesin remington alacağım model karar veremedim. Tam S8540i alıyordum gözüm S8598e kaydı 🥹
NatashaRomanoff Ucansupurge tahmin ediyorum duydunuz mu bilmem ama anne flamingolar renklerini kaybederlermiş bebekleri büyüdüğünde geri gelirmiş renkleri bizlerde o hesabız ama Remington çok övülmüş Allah muhafaza düzleştiricime bişey olursa bende düşünürüm 😁
Ucansupurge NatashaRomanoff Evet okumuştum bunu çok tuhaf gelmişti 😁 bizim kafada da saç kalması stresten hala duzlestirme derdindeyim haha 😂😂 kesin remington siparişi vereceğim ama hangi model karar veremedim 2 modelde çok ovuldu
Ucansupurge NatashaRomanoff Ya hata yapıp yanlısı secersem kaygısı yaşıyorum hahah 😂😂 dehb var bende karar vermek çok zor benim için 😁 sen olsan hangisini alırdın S8540 mu S8598 mi
mondecaidensecmeler Ucansupurge Rowenta,Philips kullandım ama en iyisi arzum bukaydi birde saçım dalgali kalın telli
Ucansupurge mondecaidensecmeler yoğun kıvırcık ve ince telli olduğu için duzlestirdikten kısa süre sonra kabarıyor tuleniyor
mondecaidensecmeler Ucansupurge bende çok elektriklenme yaşadım ama bu güzel en din bunu aldım başka almadim