AbD Kullanan faydalı oldu alınması lazım diyen var mı göğüs pedi kullanıyordum yaralar için gögüs kalkanı almayı düşünüyorum 🤔
Ahmedinannesi AbD doğum yaptığım ikinci günden itibaren kullandım sadece bir hafta kadar belki de o yüzden yaralarım kötü olmadan iyileşti ve tekrarlamadı.Bir de lansinoh göğüs kremi kullanıyordum çok faydasını gördüm.🤗göğüs pedi tahriş edebilir,göğüs kalkanı daha iyi olur bence..
A1907 AbD canım kesinlikle almalısın. Hamile arkadaslarıma ısrarla tavsiye edip aldırdıgın bişey. Ben ucuncu günden itibaren eve gelir gelmez taktım. Suan dort aylıgız hiç yara olmadım sukur. İlk ay dısarı cıkarken de takıyodum sütyen içine. Biraz daha haliyle büyük gösteriyor. Bez sütyenden veya yarım atletten belli oluyor. Kalkanın içine sütte birikiyor o sütü de kullananlar var ben cocugumun yüzüne sürürek degerlendiriyodum. Sadece gece de takılı oldugu için üstüne yatamıyosunuz içine birikmiş süt varsa o dökülüyor o kadar. Onuda arada bi kontrol ettin mi bişey olmuyo. Göğüs pedi kullandım bi ara artık yara olmaz diye hemen yara yaptı. Bende tekrar hemen kalkana döndüm anında yumusacık yaptı iyileştirdi uclarını. Yüzde yüz tavsiye ederim verdiğin paraya deger ben hala takıyorum
A1907 AbD ayrıca lansinoh hiç bir işe yaramıyor. Kalkan havayla teması kesmediği ve nemli bıraktıgı için yara olma ihtimalini sıfıra indiriyor
AbD Ahmedinannesi ben galiba kalkanı sizden duydum yine 🤔 almaya karar verdim de boşuna almış olmıyım dedim ya geçmedi acılar ped de yapışıyo bazen bide kurutuyo ucu süreklide hijyen açısından değişmek gerek ona sürekli para vermektense göğüs kalkanı almak daha mantıklı geldi bide bez sütyen kullanıyorum bu dışarıdan belli etmez demi ped de o sorun yoktu netten alcam ben emin olamadım
Minikprensim AbD canım ben de ikinci günden itibaren bir ay falan kullandım. Onun sayesinde çok bi yaram olmadı. Ama kalkan takınca dışardan büyük olarak görünüyor göğüs. Dışarda görüntü açısından kullanışlı olmayabilir.
Ahmedinannesi AbD yok belli olmuyor dışardan ama dikkatli kullanmak lazım çünkü kalkanda süt birikebiliyor,kalkan da delikli göğsün nefes alması için ama delikler üst kısımda süt alt kısımda birikiyor.biriken süt kullanılabilir yazıyor açıklamasında ama malum havalar çok sıcak süt bozulur diye düşünüyorum.Böyle bir eksisi var yani alırken aklınızda bulunsun.Ama ped bende sürtünmeden kaynaklı tahriş ve rahatsızlık yapıyordu kalkan da o sorunu yaşamadım en azından.😓
Ahmedinannesi AbD bir de sürekli kullanmayı düşünüyorsanız çok zor🙈süt koku yapıyor,ter oluyor,kalkanı sürekli yıkamanız lazım🤗ilerleyen zamanlarda göğüs yaralanız düzelince ped yine daha mantıklı ben şuan lansinoh göğüs pedi kullanıyorum memnunum☺️
Aysegululu AbD kesinlikle faydalı, hatta hamileyken alıp eve gelir gelmez kullanılması lazım. En faydalı ürün diyebilirim. Diğer markalar nasıl bilmiyorum ama avent in güzeldi.
Csemtna Bende philps aventin kullanıyorum çok memnunum göğüs yaralarım için almıştım 1haftadr kullanıyorum hafifledi yaralar tavsiye ederm
Timja AbD ben cok faydasını görüyorum lansinoh kremi sürdükten sonra onları takıyorum ilk başta lansinoh meme ucu pedi var onları kullaniyodum ama onlar meme ucumu iyice yapıştıryodu bebek emiyodu kalkanlara gectim cok daha rahat ettim kesinlikle herkee tavsiye ederim yarala da ucu da cok iyi geliyorm
ikos58 AbD allah onu bulandan razı olsun harıka bır sey kesınlıkle alınmalı. 😁😊 hem süt akınca boşa gitmiyor birikeni de veriyorum hem yara asla olmuyor